تحولات منطقه

فریدون جیرانی با اشاره به مشکلات معیشتی، تولید و ممیزی پیش روی کارگردانان، کمیته‌ای ویژه برای پیگیری امور رفاهی و معیشتی اعضای کانون کارگردانان سینمای ایران تشکیل داد.

هشدار جیرانی درباره معیشت کارگردانان /  کمیته رفاهی تشکیل شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

نخستین جلسه شورای مرکزی کانون کارگردانان سینمای ایران پس از روز ملی سینما، با حضور فریدون جیرانی، رئیس کانون، و اعضای شورای مرکزی برگزار شد و مهم‌ترین مسائل صنفی کارگردانان مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه اعضای شورای مرکزی درباره مشکلات و دغدغه‌های صنفی به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند و موضوعات مختلف مرتبط با شرایط فعالیت کارگردانان در سینمای ایران بررسی شد.

فریدون جیرانی نیز با اشاره به دشواری‌های فزاینده فعالیت کارگردانان، از مسائل معیشتی و رفاهی گرفته تا مشکلات مربوط به تولید و ممیزی، کمیته‌ای را مأمور پیگیری امور رفاهی و معیشتی اعضای کانون کرد.

در ادامه این نشست، بر تداوم برنامه‌های کمیته فرهنگی کانون از جمله نمایش فیلم‌های کلاسیک سینمای ایران و برگزاری دیدارهایی با فیلمسازان و پیشکسوتان این عرصه تأکید شد.

تعامل با نسل جوان سینمای ایران نیز از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این جلسه بود. بر همین اساس، ایجاد کارگروهی برای ارتباط و گفت‌وگو با کارگردانان جوان و پیگیری مسائل و دغدغه‌های آنان در دستور کار کانون کارگردانان سینمای ایران قرار گرفت.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha