تحولات منطقه

معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو گفت: ما برای تامین داروی مورد نیاز در کشور آماده همکاری با شرکتهای وارد کننده و معتبر که در این حوزه می توانند کمک کنند هستیم.

معاون وزیر بهداشت: آماده همکاری با شرکت‌های معتبر برای واردات دارو هستیم
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

دکتر مهدی پیرصالحی روز پنجشنبه در اختتامیه جلسه هم‌اندیشی دبیران کلان مناطق دهگانه دانشگاه های علوم پزشکی کشور در مشهد افزود: دارو اگر خارج از زنجیره وارد شود، سلامت آن قابل تضمین نیست.

وی عنوان کرد: بسیاری از داروهای که خارج از زنجیره تامین دارو وارد و در قالب کشفیات قاچاق شناسایی شدند، عموما با اسم داروی خارجی و با برند خارجی فروخته می‌شوند اما فاقد هرگونه ماده موثره است و علت اینکه با ورود این داروها مخالفت می شود آن است که عمده داروهای قاچاق جنبه درمانی نداشته و فاقد ماده موثره هستند یا بعضی از آنها دارای ناخالصی های بوده که می‌تواند خطرناک باشد.

معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو بیان کرد: برای وارد کردن و تامین دارو حتما از ظرفیت مجموعه هایی چون آستان قدس رضوی که دارای موسسه خدمات رضوی و شرکت های رسمی صادراتی و وارداتی دارو در این حوزه است استفاده خواهیم کرد و مجوزهای لازم برای این موضوع صادر خواهیم شد.

پیر صالحی افزود: برای تکمیل ساختمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز هم هر کمکی بشود انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این مراسم گفت: در شرایط کنونی کشور که با تحریم ها به ویژه در حوزه دارو مواجه است، برخی از داروخانه های دارای شرایط می‌توانند با وارد کردن دارو به کشور در دور زدن تحریم‌ها کمک کند.

دکتر محمود محمدزاده شبستری افزود: در شرایط فعلی کشور ؛ باید هر ظرفیت ممکن اابته تحت شرایط خاص و نظارتی به کمک واردات دارو به کشور بیاید.

وی افزود: حدود ۲ سال است که در مشهد تعزیرات حکومتی استان به حوزه داروخانه ها ورود کرده است که این امر دارای جنبه مثبتی از جمله پیشگیری از قاچاق دارو و نیز نظارت بر حوزه دارو و کنترل قیمت آن دارد.

شبستری پیشنهاد کرد: به جای برخورد با این داروخانه هایی که با ورود دارو به کشور بخشی از کمبودهای دارویی را پوشش می‌دهند، یک سیستم نظارتی مناسب ایجاد شود که اگر این داروخانه ها دارو وارد کنند، تاییدیه وزارتخانه را بگیرند و بتوانند دارو را عرضه کنند و از این طریق بر این موضوع نظارت شود.

وی با بیان این که همچنین نهادهایی که دارای سرمایه هستند همچون آستان قدس رضوی می‌توانند برای تامین دارو در این حوزه سرمایه گذاری کرده و به داروخانه های برای خرید دارو وام بدهند، گفت: به عنوان مثال آستان قدس رضوی حاضر است وام و سرمایه کلان در اختیار داروخانه امام بگذارد تا این داروخونه نیز با آوردن دارو به جبران کمبودهای دارویی کمک کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha