تحولات منطقه

با حضور تولیت آستان قدس رضوی، "سرای نجمه خاتون (س) "، مدرن‌ترین خوابگاه دانشجویی کشور، در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأمین مالی یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال، توسط آستان مقدس رضوی، افتتاح شد.

مدرن‌ترین خوابگاه دانشجویی کشور با حضور تولیت آستان قدس رضوی افتتاح شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مراسم افتتاح خوابگاه دانشجویی دختران «سرای نجمه خاتون (س)» صبح امروز ۲۹ شهریورماه هم‌زمان با سالروز میلاد باسعادت امام حسن عسکری (ع)، با حضور آیت‌الله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی، دکتر محمود شبستری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولان استانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بخشی از این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های تولیت آستان قدس رضوی در راستای به سرانجام رسیدن پروژه خوابگاه دانشجویی سرای نجمه خاتون (س)، این اقدام آستان مقدس رضوی را در راستای تسهیلگری برای تحصیل دانشجویان دختر بسیار ارزشمند دانست.

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های دانشجویان علوم پزشکی در طول تحصیل بهره‌مندی از خوابگاه مناسب و درشان بود؛ چراکه مکان مناسب برای سپری‌کردن دوران دانشجویی در کیفیت تحصیل دانشجویان بسیار تأثیرگذار است، گفت: در همین راستا با عنایت تولیت آستان قدس رضوی خوابگاه دانشجویی سرای نجمه خاتون (س) به مساحت ۱.۸ هکتار و مجموع زیربنای بیش از ۸۲۰۰ متر شامل ۱۰۶ واحد اقامتی ویژه بیش از ۴۰۰ دانشجوی علوم پزشکی در محل این دانشگاه به بهره‌برداری رسید.

گفتنی است، در پی بازدید و دیدار رمضانی سال گذشته آیت‌الله مروی از خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و طرح دغدغه‌ها و درخواست‌های دانشجویان برای توسعه فضاهای خوابگاهی، با موافقت تولیت آستان قدس رضوی، خوابگاه دانشجویی دخترانه «سرای نجمه خاتون (س)» توسط آستان قدس رضوی و با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در محل این دانشگاه احداث و به بهره‌برداری رسید.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha