تحولات منطقه

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان از اجرای پنجمین مرحله طرح مقابله با قاچاق فرآورده های نفتی و کالا با اولویت برخورد با خودروهای شوتی به مدت ۴۸ ساعت در استان خبر داد و گفت: در این رابطه ۴۰ هزار لیتر سوخت و فرآورده های نفتی قاچاق کشف شده است.

کشف ۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، سرهنگ یدالله دهقان در این خصوص اظهار کرد: پنجمین مرحله طرح مقابله با قاچاق فرآورده های نفتی با اولویت برخورد با خودروهای شوتی، به مدت۴۸ ساعت در سطح حوزه استان خراسان جنوبی به مرحله اجرا در آمد، که در طول اجرای طرح، مقدار ۴۰ هزارلیتر سوخت قاچاق کشف شد.

وی بیان کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با انجام ایست و بازرسی های مقطعی و کنترل محورهای مواصلاتی استان به ۲۶ دستگاه خودروی شوتی مشکوک شدند که جهت بررسی بیشتر خودروها را متوقف کردند.

دهقان با بیان اینکه در بازرسی از خودروهای توقیف شده مقدار ۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف شده است؛ خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۹۴۵ دستگاه خودروی شوتی توقیف شده اند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پلیس عزمی راسخ و قاطع در امر مبارزه با کالای قاچاق و سوخت دارد؛ از شهروندان خواست: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت های غیرقانونی، مراتب را در اسرع وقت از طریق سامانه ۰۳۰۱۱۰ به پلیس امنیت اقتصادی اطلاع دهند تا برخورد قانونی با متخلفان انجام شود.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha