تحولات منطقه

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امورخارجه در شبکه ایکس نوشت: دور دیگری از تبادل و تبیین پیام از طریق میانجی قطری بین ایران و آمریکا صورت گرفت.

پیام سخنگوی وزارت امور خارجه درباره تبادل پیام با آمریکا از طریق میانجی‌ها
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی که چهارشنبه شب در شبکه ایکس منتشر کرد، نوشت: درباره تبادل پیام با آمریکا از طریق میانجی‌ها، نوشت: دیروز در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، در ادامه گفت وگوهایی که توسط کشورهای میانجی بین ایران و آمریکا در جریان بوده است، دور دیگری از تبادل و تبیین پیام از طریق میانجی قطری بین ایران و آمریکا صورت گرفت.

وی افزود: در این فرآیند که حدود دو ساعت به طول انجامید مواضع و شروط ایران برای احیای دیپلماسی به شیوه‌ای که هیچ شک و شبهه‌ای باقی نماند و هیچ عذر و بهانه‌ای برای طرفی نباشد، به طرف آمریکایی منعکس گردید.

سخنگوی وزارت امورخارجه ادامه داد: شروط ایران، روشن و شفاف است: توقف اقدامات تجاوزکارانه آمریکا از جمله محاصره دریایی، تروریسم اقتصادی، خاتمه جنگ در همه جبهه‌ها، آزادی اموال مسدودشده یا محدودشده ایران، پذیرش مسیر ایمن کشتیرانی به شیوه تفاهم شده بین دو دولت ساحلی و ..

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha