بهگزارش قدس آنلاین، بازار طلا و سکه در نخستین روز معاملاتی هفته در مقایسه با روز گذشته در همین ساعات با افزایش قیمت در بیشتر قطعات سکه و رشد بهای طلا آغاز شد؛ بهطوری که هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۷۱ هزار تومانی نسبت به روز گذشته، به ۲۳ میلیون و ۹۲۹ هزار تومان رسید.
در معاملات شنبه ۴ مهر ۱۴۰۵، هر مثقال طلای ۱۷ عیار نیز ۱۰۳ میلیون و ۶۶۱ هزار تومان قیمت خورد که نسبت به روز جمعه ۳۱۱ هزار تومان افزایش نشان میدهد.
در بازار سکه، قیمت سکه امامی با یک میلیون تومان افزایش به ۲۳۹ میلیون تومان رسید. سکه بهار آزادی نیز با ۴۰ هزار تومان افزایش، ۲۳۵ میلیون و ۴۰ هزار تومان معامله شد.
نیمسکه بیشترین رشد قیمتی در میان قطعات سکه را به ثبت رساند و با افزایش یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی، به ۱۲۳ میلیون تومان رسید. ربع سکه نیز با ۵۰۰ هزار تومان افزایش، ۶۵ میلیون تومان قیمت خورد.
سکه گرمی هم در معاملات امروز با یک میلیون تومان افزایش نسبت به روز گذشته، ۳۴ میلیون تومان معامله شد.





نظر شما