بهگزارش قدس آنلاین، بازار طلا و سکه امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ در ادامه روند افزایشی خود با رشد قیمت بیشتر قطعات سکه و طلای ۱۸ عیار همراه شد.
هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز ۲۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان معامله شد؛ این در حالی است که روز گذشته قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۳ میلیون و ۸۷۰ هزار تومان بود و به این ترتیب، هر گرم طلا ۲۳۰ هزار تومان افزایش قیمت داشت.
هر مثقال طلای ۱۷ عیار نیز امروز به ۱۰۴ میلیون و ۴۰۲ هزار تومان رسید. قیمت این نوع طلا در معاملات روز یکشنبه ۱۰۳ میلیون و ۴۰۵ هزار تومان بود که نشاندهنده افزایش ۹۹۷ هزار تومانی در یک روز است.
در بازار سکه نیز روند افزایشی قیمتها ادامه داشت. سکه امامی امروز ۲۴۲ میلیون و ۵۰۵ هزار تومان قیمت خورد؛ در حالی که این سکه روز گذشته ۲۳۹ میلیون و ۵۱۰ هزار تومان معامله میشد و قیمت آن ۲ میلیون و ۹۹۵ هزار تومان افزایش یافته است.
سکه بهار آزادی نیز از ۲۳۴ میلیون و ۹۲۵ هزار تومان در روز یکشنبه به ۲۳۶ میلیون و ۶۰ هزار تومان رسید و ۱ میلیون و ۱۳۵ هزار تومان گران شد.
نیمسکه امروز ۱۲۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت داشت که نسبت به نرخ ۱۲۲ میلیون تومانی روز گذشته، ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش نشان میدهد.
ربعسکه نیز با رشد ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی، از ۶۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ۶۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید.
سکه گرمی هم امروز ۳۵ میلیون و ۳۰ هزار تومان معامله شد؛ این سکه روز گذشته ۳۴ میلیون تومان قیمت داشت و ۱ میلیون و ۳۰ هزار تومان افزایش یافت.
بر این اساس، بازار طلا و سکه در معاملات امروز شاهد افزایش قیمت در تمام اقلام مورد بررسی بود و سکه امامی با رشد نزدیک به ۳ میلیون تومان، بیشترین افزایش قیمت را در میان قطعات اصلی سکه ثبت کرد.





نظر شما