تحولات منطقه

شرکت هواپیمایی عراق اعلام کرد پس از دریافت مجوز ویژه برای برقراری پرواز، خود را برای ازسرگیری پروازهای رفت‌وبرگشت میان عراق و جمهوری اسلامی ایران در ماه اکتبر (مهر) آماده می‌کند.

هواپیمایی عراق: برای ازسرگیری پروازها به ایران آماده می‌شویم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

شرکت هواپیمایی عراق امروز سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد برای ازسرگیری پروازهای خود به ایران و بالعکس در ماه اکتبر آماده می‌شود.

بر اساس این بیانیه، مجوز ویژه برقراری این پروازها با تلاش علی فالح الزیدی، نخست‌وزیر عراق و پیگیری وهب الحسنی، وزیر حمل‌ونقل این کشور صادر شده است.

این شرکت افزود که کارکنان آن در حال آماده‌سازی هواپیماها و تکمیل الزامات فنی و اداری لازم برای آغاز پروازها از فرودگاه بین‌المللی نجف هستند.

شرکت هواپیمایی عراق تاکید کرد که ازسرگیری پروازها پس از تکمیل تمامی الزامات فنی و اداری و مطابق با مقررات و ضوابط مصوب انجام خواهد شد.

این تصمیم پس از آن انجام شده است که پیشتر پروازهای عراق به ایران و بالعکس متوقف شده بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha