تحولات منطقه

۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۴
کد مطلب: ۱۱۶۸۲۴۱

کارشناس پیش‌بین هواشناسی خراسان رضوی گفت: دمای هوا در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری به طور محسوس افزایش می‌یابد و گرما به استان برمی‌گردد.

هوای خراسان رضوی گرم می شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

زهرا عنایتی عنوان کرد: دمای هوای خراسان رضوی طی این مدت به طور متوسط حدود هفت درجه سلسیوس در استان افزایش می‌یابد.
وی اضافه کرد: همچنین بر اساس تحلیل آخرین نقشه های هواشناسی، وزش باد شدید همراه با گرد و غبار در استان خراسان رضوی ماندگار است.
کارشناس پیش‌بین هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: افزایش ابرناکی و بارش‌های رگباری با احتمال وقوع سیلاب در نواحی مستعد شمالی و شرق استان نیز طی این مدت پیش‌بینی شده است.
عنایتی اظهار کرد: در شبانه روز گذشته زاوه با کمینه دمای ۱۳ درجه سلسیوس خنک‌ترین و سرخس با دمای ۳۵ درجه گرمترین نقاط استان خراسان رضوی بودند.
وی گفت: همچنین دمای هوای مشهد طی این مدت بین ۳۱ و ۱۷ درجه سلسیوس متغیر بود و برای امروز نیز دما در گرمترین ساعات به ۳۰ درجه می‌رسد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha