تحولات منطقه

وزیر دفاع پاکستان با انتقاد از بهره‌برداری تبلیغاتی رژیم صهیونیستی از حادثه پرواز فلای‌دبی، مدعی شد اعتبار روایت‌های این رژیم نزد افکار عمومی جهان از بین رفته است.

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل اعتبار خود را برای همیشه از دست داده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، خواجه محمد آصف در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به استفاده تبلیغاتی رژیم صهیونیستی از حادثه فلای دبی و دیدارش با یکی از مسافران اسرائیلی این پرواز واکنش نشان داد.

وی نوشت: از زمان آغاز تجاوزگری به غزه، نتانیاهو با تبلیغ داستان‌های ساختگی و توسل به ترفندهای سخیف کوشیده است تا به روایت خود اعتبار ببخشد؛ اما افکار عمومی جهان به‌ شدت علیه او موضع گرفته است.

وزیر دفاع پاکستان افزود: زمانی بود که جهانیان تبلیغات اسرائیلی‌ها را باور می‌کردند، اما اکنون آنها تمام اعتبار خود را برای همیشه از دست داده‌اند.

وی اظهار کرد: این روندی است که به سوی پرتگاه پیش می‌رود و لحظه حسابرسی به‌ سرعت در حال فرارسیدن است.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha