تحولات منطقه

تیم ملی فوتبال ایران فیفادی مهرماه را در حالی به پایان رساند که به‌جای سه بازی تدارکاتی، فقط دو مسابقه برگزار کرد و هر دو را با شکست مقابل ازبکستان و روسیه پشت سر گذاشت؛ دیدار سوم نیز در نهایت به دلیل مخالفت دولت‌های کشورهای مقابل لغو شد.

فیفادی مهر با دو شکست تمام شد /  دولت گینه بیسائو بازی با ایران را لغو کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

شاگردان امیر قلعه‌نویی ابتدا در فرغانه با نتیجه ۳ بر یک برابر ازبکستان شکست خوردند و سپس در کازان با دو گل مغلوب روسیه شدند. فدراسیون فوتبال در روزهای گذشته تلاش زیادی برای برگزاری سومین دیدار دوستانه داشت، اما در نهایت این تلاش‌ها به نتیجه نرسید تا اردوی مهرماه بدون سومین بازی به پایان برسد.

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، درباره لغو این مسابقه گفت قطر برای برگزاری دیدار ایران با گینه و ونزوئلا مجوز داده بود، اما هر سه گزینه در نهایت از انجام بازی انصراف دادند.

تاج با اشاره به مشکلات سفر تیم‌های آفریقایی اظهار کرد: «کشورهای آفریقایی برای سفر به ترکیه نیاز به ویزا دارند. آنها مشکلات خاص خودشان را دارند، اما بازی در قطر هم لغو شد. ما تمام کارها را انجام داده و مجوزها را گرفته بودیم.»

رئیس فدراسیون فوتبال درباره دلیل نهایی لغو مسابقات نیز گفت: «آنها به دولت خود استناد می‌کنند و می‌گویند دولتشان گفته بازی برگزار نشود و کاری از دست فدراسیون آنها برنمی‌آید.»

در روزهای اخیر نام تیم‌های ونزوئلا، گینه استوایی و گینه بیسائو به‌عنوان گزینه‌های احتمالی برای سومین بازی تیم ملی مطرح شده بود. حتی گینه بیسائو در مقطعی به گزینه جدی‌تری تبدیل شد و برنامه‌هایی برای برگزاری مسابقه در ترکیه وجود داشت، اما این دیدار نیز در نهایت لغو شد.

به این ترتیب، تیم ملی در فیفادی مهرماه تنها دو مسابقه انجام داد؛ دو مسابقه‌ای که با دو شکست همراه بود و فرصت سومین بازی برای بررسی شرایط بازیکنان و رفع نقاط ضعف فنی از دست رفت.

این اتفاق بار دیگر مسئله دشواری‌های فدراسیون فوتبال برای پیدا کردن حریفان مناسب را پررنگ کرده است؛ مشکلی که حالا طبق اظهارات تاج، در برخی موارد از سطح مذاکرات فدراسیونی فراتر رفته و به تصمیم دولت‌های کشورهای مقابل نیز گره خورده است.

در شرایطی که تیم ملی خود را برای رقابت‌های پیش‌رو آماده می‌کند، ناقص ماندن برنامه بازی‌های تدارکاتی و شکست در هر دو مسابقه برگزارشده، فیفادی مهرماه را به اردویی پرحاشیه برای شاگردان قلعه‌نویی تبدیل کرد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha