تحولات منطقه

مدنی زاده با اشاره به اینکه تصمیم نهایی درباره افزایش رقم کالابرگ هنوز اتخاذ نشده است، از مردم خواست فعلا در این زمینه صبر کنند گفت: اقداماتی از سوی دولت در حال انجام است که در صورت تصویب، می‌تواند اخبار خوبی برای مردم به همراه داشته باشد.

وزیر اقتصاد: مردم فعلا برای افزایش رقم کالابرگ صبر کنند/ اخبار خوبی درباره وضعیت اقتصادی در راه است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سیدعلی مدنی‌زاده درباره افزایش رقم کالابرگ اظهار کرد: درباره افزایش رقم کالابرگ باید بگویم که چون هنوز تصمیمات نهایی نشده، باید صبر کرد و مردم فعلا صبر کنند.

او در پاسخ به پرسشی درباره تهدیدهای آمریکا نیز گفت: قبلا هم گفتم که دولت آمریکا حرف‌های زیادی می‌زند و می‌گوید اقتصاد و قدرت نظامی ایران را از پا درآورده است، اما همچنان سر پا هستیم و برنامه‌های زیادی را طراحی کرده‌ایم که در روزهای آینده عملی خواهد شد.

وزیر اقتصاد درباره وضعیت تورم و گرانی نیز اظهار کرد: تورم و گرانی مردم را اذیت می‌کند و کاهش قدرت خرید آنها را درک می‌کنیم، اما کارهایی از سوی دولت در حال انجام است که اگر به تصویب دولت برسد، اخبار خوبی برای مردم خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha