تحولات منطقه

۲۰ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۵
کد مطلب: ۱۱۶۹۹۹۳

سرپرست اداره دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، گفت: مسابقه قرآنی «ندای وحی» در هفته سوم مهرماه به ایستگاه چهل و هشتم خود رسید.

مسابقه قرآنی «ندای وحی» به ایستگاه چهل و هشتم رسید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حجت‌الاسلام محمد عاشوری با بیان این مطلب گفت: مسابقه قرآنی «ندای وحی» این هفته با محوریت بیانات ارزشمند حجت‌الاسلام محمد خاتمی در سلسله جلسات «چهل حدیث خانواده» و با هدف ترویج فرهنگ تدبر در آیات قرآن کریم و بهره‌گیری از آموزه‌های وحیانی در زندگی فردی و خانوادگی برگزار می‌شود.

وی افزود: علاقه‌مندان می‌توانند با شنیدن فایل‌های صوتی جلسات معرفی‌شده از سلسله جلسات «چهل حدیث خانواده» در این مسابقه قرآنی شرکت کنند.

حجت‌الاسلام عاشوری ادامه داد: در این جلسات، سه محور کاربردی شامل «قاعده رضایتمندی، چشمه آرامش زن»، «محاسبه نفس و آفت زندگی شیرین» و «محاسبه مالی و تربیت اقتصادی فرزند» مورد بررسی قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: علاقه‌مندان پس از شنیدن دقیق فایل‌های صوتی معرفی‌شده می‌توانند به سؤالات تستی مسابقه پاسخ دهند و در قرعه‌کشی جوایز شرکت کنند.

سرپرست اداره دارالقرآن الکریم حرم رضوی خاطرنشان کرد: آخرین مهلت شرکت در هفته چهل و هشتم مسابقه قرآنی «ندای وحی» ساعت ۲۰ روز پنج‌شنبه ۲۳ مهرماه است و اسامی برگزیدگان نیز ساعت ۲۰ روز جمعه ۲۴ مهرماه اعلام خواهد شد.

وی ابراز کرد: این مسابقه با هدف ترویج فرهنگ انس با قرآن کریم، تعمیق معرفت قرآنی، تقویت روحیه تدبر در آیات الهی و گسترش بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن در زندگی فردی و خانوادگی برگزار می‌شود تا علاقه‌مندان با شناخت بهتر مفاهیم قرآنی، این آموزه‌ها را در زندگی روزمره خود، به کار گیرند.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha