تحولات منطقه

باشگاه پرسپولیس به دلیل مغایرت تعداد بلیت‌های فروخته‌شده با آمار تماشاگران حاضر در ورزشگاه و شعارهای تماشاگران علیه یک مقام غیررسمی در دیدار صنعت‌نفت آبادان، به پرداخت ۷۰ میلیون تومان جریمه محکوم شد.

جریمه ۷۰ میلیون تومانی پرسپولیس /  مغایرت آمار تماشاگران و بلیت‌های فروخته‌شده دلیل حکم انضباطی!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در سال‌های اخیر، مبالغ جریمه‌های صادرشده از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال همواره با واکنش‌هایی در فضای فوتبال ایران همراه بوده است. در تازه‌ترین مورد، اختلاف میان تعداد بلیت‌های فروخته‌شده و شمار تماشاگران اعلام‌شده از سوی باشگاه‌ها، به یکی از مبانی صدور آرای انضباطی تبدیل شده است.

این در حالی است که به نوشته «ورزش سه»، نبود سازوکار دقیق و رسمی برای شمارش تماشاگران حاضر در ورزشگاه‌ها، فروش غیرشفاف بلیت، ورود برخی افراد بدون بلیت و کمبود دوربین‌های نظارتی، از جمله عواملی هستند که بررسی دقیق این اختلاف‌ها را دشوار می‌کنند.

با وجود این مشکلات، کمیته انضباطی در روزهای اخیر باشگاه‌هایی از جمله پرسپولیس و فولاد را به دلیل مغایرت آمار بلیت‌های فروخته‌شده با تعداد تماشاگران جریمه کرده است.

بر اساس تازه‌ترین رأی صادرشده، پرسپولیس علاوه بر موضوع اختلاف آمار بلیت و تماشاگران، به دلیل شعارهای هواداران علیه یک مقام غیررسمی در دیدار صنعت‌نفت آبادان نیز مشمول جریمه شده و باید ۷۰ میلیون تومان پرداخت کند.

اگرچه مبلغ این جریمه در مقایسه با برخی آرای انضباطی دیگر چندان بالا نیست، تداوم چنین تصمیم‌هایی ممکن است واکنش و اعتراض باشگاه‌های فوتبال ایران را به دنبال داشته باشد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha