تحولات منطقه

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سینمای بلند ذخیره هنری ایران و جهان است اما سینمای کوتاه دریچه ورود و دیدن نقاط مختلف است.

وزیر فرهنگ: سینمای کوتاه دریچه ورود و دیدن نقاط مختلف است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سیدعباس صالحی شامگاه پنجشنبه در پیامی ویدئویی در آیین اختتامیه چهل و سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه اظهار کرد: سینمای کوتاه ویژگی‌هایی دارد که جمع را دور هم جمع می‌کند روایت‌های متفاوت شکل بگیرد با سبک‌ها و ژانرهای متفاوت. سینمای بلند ذخیره هنری ایران و جهان است اما سینمای کوتاه دریچه ورود و دیدن نقاط مختلف است.

وی با قدردانی از همه کسانی که از این ضیافت میزبانی کردند، آمدند و این جشن سینمایی را با شکوه‌تر کردند، افزود: شعار جشنواره اندیشه ایرانی و روایت جهانی است اینکه سینمای کوتاه چگونه می‌تواند طعم ایرانی داشته باشد اما با جهان گفت و گو کنند اتفاقی که در این دوره رخ داد گام‌های جدی به سمت این شعار بود، آن هم در سالی که سختی‌های زیادی داشتیم و داریم اما سینمای کوتاه جانانه در روایت گری جامعه ایران و پایداری مردم ایران ایستاد.

وی یادآور شد: سینمای کوتاه گام‌های بزرگی برای این شعار برداشته اما راه‌های ناپیموده هم زیاد است.

چهل و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به دبیری بهروز شعیبی به همت انجمن سینمای جوانان ایران و با حمایت سازمان سینمایی، سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، موسسه تصویرشهر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان اورژانس کشور و بنیاد مستضعفان و بانک ملی از ۲۵ تا ۳۰ مهر در پردیس سینماگالری ملت برگزار شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha