تحولات منطقه

بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان می‌دهد از فردا شنبه ۹ آبان، با عبور امواج ضعیف و کم‌دامنه از جو خراسان جنوبی، شرایط برای افزایش ابر و وزش باد در برخی ساعات فراهم می‌شود.

افزایش ناپایداری‌های جوی در خراسان جنوبی از نیمه هفته آینده
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان می‌دهد از فردا شنبه ۹ آبان، با عبور امواج ضعیف و کم‌دامنه از جو خراسان جنوبی، شرایط برای افزایش ابر و وزش باد در برخی ساعات فراهم می‌شود.

این وضعیت تا اواسط هفته آینده ادامه دارد و در این مدت احتمال بارش‌های خفیف در نقاطی از استان نیز وجود دارد.

از سه‌شنبه و در صورت تثبیت نقشه‌های پیش‌یابی، بر شدت ناپایداری‌ها افزوده می‌شود و علاوه بر افزایش متناوب ابر، وزش تندباد و وقوع رگبار و رعد و برق در برخی مناطق دور از انتظار نیست.

دمای هوای خراسان جنوبی تا روز دوشنبه روند افزایشی نسبی خواهد داشت و در این مدت هوای استان گرم‌تر می‌شود.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha