تحولات منطقه

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور فراجا با هشدار درباره افزایش خطر تصادفات در روزهای برفی و بارانی، بر آمادگی فنی خودروها و رعایت اصول رانندگی ایمن در فصل سرما تأکید کرد.

هشدار پلیس به رانندگان /  جاده‌های برفی و بارانی در کمین تصادف
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرهنگ علی‌اصغر زارع با اشاره به پیش‌بینی بارش برف و باران در روزهای آینده گفت: لغزندگی و یخ‌زدگی جاده‌ها، مه‌گرفتگی و کاهش میدان دید از مهم‌ترین عوامل افزایش تصادفات در فصل سرما هستند. کاهش اصطکاک لاستیک با سطح جاده و افزایش مسافت توقف نیز می‌تواند احتمال خروج خودرو از مسیر و وقوع تصادفات زنجیره‌ای را افزایش دهد.

وی از رانندگان خواست پیش از سفر، وضعیت فنی خودرو از جمله سلامت و آج لاستیک‌ها، سیستم روشنایی، برف‌پاک‌کن و مایع شیشه‌شوی را بررسی کنند. استفاده از لاستیک مناسب و همراه داشتن زنجیر چرخ، به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و برف‌گیر، از دیگر توصیه‌های پلیس است.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تأکید کرد: کاهش سرعت، افزایش فاصله با خودروهای دیگر و پرهیز از ترمزگیری، شتاب‌گیری و تغییر مسیر ناگهانی، از مهم‌ترین اصول رانندگی در مسیرهای لغزنده است. وی همچنین سبقت غیرضروری در جاده‌های برفی و مه‌آلود را بسیار خطرناک دانست.

زارع درباره رانندگی در مه نیز گفت: استفاده از نور پایین به جای نور بالا و بهره‌گیری از چراغ مه‌شکن در شرایط لازم، به بهبود دید راننده کمک می‌کند. در صورت کاهش شدید میدان دید نیز رانندگان باید خودرو را به محلی امن و خارج از مسیر تردد منتقل کرده و تا بهبود شرایط از ادامه حرکت خودداری کنند.

وی در پایان با توصیه به رانندگان برای اطلاع از وضعیت جوی و ترافیکی پیش از سفر، تأکید کرد که رعایت سرعت مطمئنه، حفظ فاصله ایمن و پرهیز از رفتارهای پرخطر، نقش مهمی در کاهش حوادث و افزایش ایمنی تردد در فصل سرما دارد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha