تحولات منطقه

کتاب‌خوانی و ترویج فرهنگ مطالعه در میان نسل نوجوان، از محورهای مهم فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی است که هم‌زمان با هفته کتاب و کتاب‌خوانی، زمینه توجه به نقش مربیان و تسهیل‌گران این حوزه را بیش‌ازپیش، فراهم می‌کند.

هم‌زمان با سی و چهارمین هفته کتاب و کتاب‌خوانی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دوره تکمیلی کارگاه منظومه فکری امام مجاهد شهید (ره) در حوزه کتاب‌خوانی، با همکاری مرکز تحقیقات تربیت دینی دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)، پنجشنبه ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۵ در این دانشگاه، برگزار می‌شود.

این برنامه در قالب دوره تربیت تسهیل‌گر کتاب‌خوانی نوجوان و ویژه مربیان باشگاه‌های کتاب‌خوانی، معلمان، فعالان فرهنگی و مربیان طرح‌های تربیتی چهره‌به‌چهره، طراحی شده است.

این دوره از ساعت ۸ تا ۱۱:۳۰ در محل دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)، واقع در میدان فلسطین مشهد، برگزار خواهد شد و در ادامه پنجمین دوره رویداد مشهد؛ شهر کتاب‌خوان‌ها و چهارمین رویداد باشگاه نوجوانانه، دعوت قرار دارد.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در این دوره می‌توانند به نشانی https://survey.porsline.ir/s/۴vL۶Bkeq مراجعه کنند.

گفتنی است، این برنامه با همکاری مؤسسه فرهنگی هنری روح دانایی (کانون شهید روحی)، فعال در حوزه ترویج و ارتقای فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی در کشور، برگزار می‌شود.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha