تحولات منطقه

در هفته هشتم لیگ برتر امارات، الوصل با حضور مهاجم ملی‌پوش کشورمان برابر الجزیره شکست خورد و النصر با پاس‌ گل‌های مهاجم ایرانی‌اش برابر اف سی یونایتد به پیروزی رسید.

الوصل با طارمی به صدرنشین باخت؛ پیروزی النصر با پاس گل‌های قایدی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هفته هشتم لیگ برتر امارات با برگزاری ۲ دیدار پیگیری شد.

در این بازی‌ها، الوصل که مهدی طارمی را از ابتدا در ترکیب اصلی داشت، برابر الجزیره ۲ بر یک شکست خورد.

وینیسیوس ملو در دقیقه ۱۸ و مالکوم در دقیقه ۷۳ برای الجزیره گلزنی کردند و نیکولاس خیمنز در دقیقه ۵۰ تک گل الوصل را با ثمر رساند. طارمی در این دیدار، ۶۶ دقیقه برای الوصل بازی کرد.

الوصل با شکست مقابل صدرنشین لیگ برتر امارات، ۱۳ امتیازی باقی ماند و در رده سوم قرار گرفت‌.

در دیگر بازی، النصر دبی که مهدی قائدی مهاجم کشورمان را در اختیار دارد، یونایتد اف سی را ۴ بر یک شکست داد.

آیدین هروستیچ در دقیقه ۳۹، کوین آگودلو در دقایق ۴۷ و ۵۴ و میرز در دقیقه ۵ +۹۰ برای النصر گلزنی کردند.

قایدی که ۸۴ دقیقه در این دیدار در ترکیب حضور داشت، اگر چه در بین گلزنان جا نداشت اما پاس گل‌های اول و سوم النصر را ارسال کرد.

النصر با این پیروزی، ۱۱ امتیازی شد و به رده هفتم صعود کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha