وداع با آقای شهید ایران

روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران در مورد اخبار منتشره از سوی بعضی پایگاههای خبری در خصوص تعلیق دکتر احمدی نژاد در دانشگاه علم و صنعت ایران با صدور جوابیه ای آن را تکذیب کرد.

تعلیق احمدی نژاد در دانشگاه علم و صنعت تکذیب شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران در مورد اخبار منتشره از سوی بعضی پایگاههای خبری در خصوص تعلیق دکتر احمدی نژاد در دانشگاه علم و صنعت ایران جوابیه ای به شرح زیر منتشرکرد: متاسفانه در روزهای اخیر بعضی از پایگاه‌های خبری اقدام به انتشار مطالب کذبی با عنوان"تعلیق دکتر احمدی نژاد در دانشگاه علم و صنعت ایران" کرده اند.

لذا به منظور تنویر افکار عمومی، روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران به اطلاع می رساند: از دبیرخانه ریاست و دبیرخانه مرکزی دانشگاه علم و صنعت (دانشگاه محل تدریس دکتر احمدی نژاد) در هفته های اخیر هیچ مکاتبه ای با ایشان صورت نگرفته و محتوای خبر از اساس کذب محض است و انتشار چنین اخباری در حد سناریو سازی ها و جوسازی های متداول این ایام ارزیابی می شود.

به گزارش مهر، در روزهای اخیر در برخی سایتهای خبری آمده است که پس از عزل دکتر جبل عاملی رئیس سابق دانشگاه علم و صنعت برخی تحرکات برای تعلیق تدریس محمود احمدی نژاد در این دانشگاه آغاز شده است.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha