تحولات منطقه

شاخص‌های کل بورس در پایان معاملات امروز با وجود تأثیر مثبت هلدینگ خلیج فارس به واسطه معامله بلوکی حقوقی‌ها در قیمت‌های مثبت، روند منفی در پیش گرفت و با کاهش ۶۸ واحدی به ۷۲ هزار و ۱۲۰ واحد رسید.

صف فروش از شرکت‌های بورسی برچیده شد/ معامله بلوکی هلدینگ خلیج فارس هم به داد شاخص نرسید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در سومین روز کاری این هفته بورس اوراق بهادار تهران شاخص 68 واحد دیگر به عقب برگشت و به رقم 72 هزار و 120 واحد رسید.

بر اساس این گزارش، در ساعات اولیه معاملات امروز روی نماد بزرگترین هلدینگ پتروشیمی (فارس) نزدیک به 6 میلیون داد و ستد بلوکی انجام شد و به همین جهت شاخص در نیمه معاملات مثبت بود، اما به واسطه فشار عرضه این وضعیت ادامه‌دار نشد و با تأثیر منفی شرکت‌های خودرویی و بانکی روند نزولی در پیش گرفت.

امروز برخلاف روزهای گذشته صف‌های فروش هیجانی از نمادها برچیده شد، اما سهام شرکت‌ها در پایین‌ترین سطح خود معامله شدند؛ در این شرایط ارزش معاملات به محدوده 287 میلیارد تومان نزدیک شد.

در جریان معاملات امروز بورس اوراق بهادار تهران شرکت‌های خودرویی، سیمانی، قطعه‌ساز و بانکی بیشترین عرضه بازار را به خود اختصاص دادند.

در فرابورس هم شاخص به واسطه تأثیر منفی هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان، توکاریل و ذوب‌آهن اصفهان از پیشروی بیشتر یک واحد ناکام بود.

در این بازار اوراق امتیاز تسهیلات خرید مسکن که روز گذشته روند منفی در پیش گرفته بود، امروز هم با کاهش حدود 3 درصدی قیمت به محدوده 73 هزار تومان رسید.

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha