تحولات منطقه

۲۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۶
کد مطلب: ۲۷۲۵۷۱

مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا ترافیک محورهای کرج-چالوس، هراز، فیروزکوه و آزادراه تهران - قم را سنگین اعلام کرد.

ترافیک سنگین درمحور کرج-چالوس، هراز
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ترافیک در محور کرج چالوس از میدان امیرکبیر تا سد کرج سنگین اعلام شده است.

همچنین ترافیک در محورهای کرج چالوس از سد کرج به سمت مرزن آباد ، هراز ( آبعلی تا امام زاده هاشم و محدوده های آب اسک ،‌ پلور ، گزنک و سه راهی لاسم ) ، باند شمالی آزادراه تهران کرج ( از پل کلاک تا پل فردیس) ، باند شمالی آزادراه کرج قزوین ( از پل فردیس تا مهرویلا )، استان اصفهان ( ورودی و خروجی های شهر اصفهان )، خراسان رضوی ( ورودی و خروجی های شهر مشهد ) و قزوین ( محورهای کرج قزوین و قزوین رشت ) نیمه سنگین گزارش شده است.
رئیس  پلیس راه فیروزکوه  گفت: با افزایش حجم مسافرتها از دیروز ، تردد خودروها هم اکنون  در این محور به صورت عادی و روان  است.
سروان یوسف رجبی افزود: تردد انواع کامیون و تریلرها بجز تریلرهای حامل موادسوختی و فاسد شدنی از روز سه شنبه 27 اسفندماه تا 8 فروردین  93 از این محور ممنوع است.
پلیس راهور از رانندگان و مسافران خواست برای اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی و نیز امدادرسانی به مصدومان حوادث احتمالی با شماره تلفن‌های 88255555 و 120، تماس بگیرند.
سازمان هواشناسی نیز اعلام کرد ، در استان های آذربایجان شرقی و غربی ، اصفهان ، کهگیلویه و بویراحمد ، مازندران ، مرکزی ، همدان (اکثر محورها) و خوزستان ( محورهای اندیمشک - پل زال ، ایذه - دهدشت ، باغ ملک - ایذه) بارش باران گزارش شده است.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha