وداع با آقای شهید ایران

قدس آنلاین- تبریز: رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از اولویت اتمام طرح های نیمه تمام بخش کشاورزی در سال ۹۴ خبر داد و گفت: از چندین طرح کشاورزی در سفر ریاست جمهور به آذربایجان شرقی افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

بهره‌برداری از چند طرح کشاورزی در سفر ریاست جمهور به آذربایجان شرقی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین از تبریز، کریم مهری در جلسه هماهنگی و آمادگی دستگاه‌های اجرایی این سازمان که درباره سفر قریب الوقوع ریاست محترم جمهوری به استان آذربایجان شرقی در سال جاری در اطاق جلسه تشکیل شده بود، اظهار داشت: اولویت اول سازمان در سال ۹۴ اتمام طرح های نیمه تمام کشاورزی است تا از هدررفت و استهلاک سرمایه های ملی جلوگیری شود.

وی افزود: طرح‌های سرمایه‌ای نیز که به اتمام رسیده‌اند و برای فعال شدن نیاز به اعتبار سرمایه در گردش دارند در اولویت بعدی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی خواهند بود.

مهری تاکید کرد: همچنین طرح های استراتژیک و بسیار ضروری که در فرآیند چند ساله به مراحل پایانی خود خواهند رسید، باید فازبندی شده و حداکثر در پایان هر سال یک فاز از طرح ها به اتمام رسیده و مورد بهره برداری قرارگیرد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خاطرنشان شد: همزمان با سفر ریاست محترم جمهور به آذربایجان شرقی چندین طرح آب و خاک و کشت گلخانه‌ای برای احیای دریاچه ارومیه و با رویکرد مصرف بهینه آب و ترویج آبیاری تحت فشار با حضور جناب آقای دکتر حسن روحانی و یا نمایندگان محترم ایشان به بهره‌برداری می‌رسند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha