تحولات منطقه

رئیس ستاد هماهنگی حادثه منا در خراسان رضوی با بیان اینکه تعداد جانباختگان خراسانی در حادثه منا به ۵۵ نفر رسید، گفت: زمان ورود و تشییع پیکرها همچنان نامشخص است.

آمار جانباختگان خراسانی در حادثه منا به ۵۵ نفر رسید/ زمان ورود پیکرها نامشخص است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
به گزارش قدس آنلاین، محمدحسن واحدی در گفت‌وگو با  فارس با بیان اینکه آمار جانباختگان کاروان‌های خراسان رضوی در حادثه منا به 55 نفر رسید، اظهار کرد: تعداد مفقودی‌ها 33 نفر بود که با تایید فوت یکی از آنها که از شهرستان تایباد بود آمار جانباختگان به 55 نفر و آمار مفقودی‌ها به 32 نفر رسید.

وی با بیان اینکه به دلیل کارشکنی‌های عربستان پیکر جانباختگان به کشور هنوز منتقل نشده است، تاکید کرد: با توجه به اینکه هنوز پیکر جانباختگان حادثه منا به جمهوری اسلامی ایران تحویل داده نشده به‌تبع زمان ورود و تشییع پیکر این عزیزان در استان‌ها نیز مشخص نیست.

رئیس ستاد هماهنگی حادثه منا در خراسان رضوی تصریح کرد: ما هم منتظریم تا به محض اعلام سازمان حج و زیارت تدابیر اتخاذ شده در زمینه ورود و تشییع پیکر جانباختگان این حادثه دردناک را عملیاتی کنیم.

 

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha