تحولات منطقه

هاشم رسایی فر: امروز و فردا را باید برای پیام و سیاه جامگان 2 نماینده خراسانی لیگ دسته دوم فوتبال باشگاه های کشور، روزهای سرنوشت ساز دانست.

 پیام و سیاه جامگان را دریابیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

 

پیام که در پی ناکامی های پیاپی در لیگ برتر و البته لیگ یک، حالا در لیگ دسته دوم روزگارسپری می کند، بد اقبالی هایش پایانی ندارد و شرایطش برای ماندن در لیگ 2 نیز بحرانی است! بیست و یک هفته از لیگ دسته دوم گذشته و جدول گروه دوم این رقابت ها را که نگاه می کنی با ناباوری نام پیام را در رده سیزدهم، جایی که محتمل ترین گزینه بعد از پرشین زنجان است می یابی!سهم پیام از بیست و یک هفته تنها 14 امتیاز است! این یعنی اگر سبزپوشان پیام هنوز بخواهند در خواب خرگوشی خود باقی بمانند، سومین سقوط را در سومین سال پیاپی باید تجربه کنند!با این تفاسیر و با توجه به این که شرایط پیش آمده برای پیام چندان تعریفی ندارد اما هنوز 5 بازی و 15 امتیاز برای فراهم شدن فرصتی برای بقا وجود دارد و می شود برای این کهنه تیم محبوب مشهدی ها، کاری کرد. یکی از این فرصت ها متعلق به امروز پیامی هاست.
منطقه ویژه بندرعباس به مشهد آمده تا دیدار هفته بیست و دومش را با پیامیها در خانه شان برگزار کند. بندر عباسی ها 22 امتیازی هستند و پله دهم جدول گروه را در اختیار دارند و البته هنوز در خطر سقوط. این یعنی پیامی ها کارشان امروز با یکی از رقبایشان برای ماندن و سقوط کردن ، گره خورده و چاره ای جز انتحاری عمل کردن ندارند.
ورزشگاه تختی مشهد امروز از ساعت 45/14 پذیرای هوادارانی خواهد بود که در هر زمان آبروی تیم محبوبشان بر هر چیز دیگری برایشان ارجحیت داشته است. هرچند که در طول سال های اخیر و با توجه به اتفاق هایی که در باشگاه پیام افتاد، هواداران این تیم هر روز از تعدادشان کاسته شد اما هنوز هم هستند کسانی که در مشهد عشقشان پیام است و گذشته هایشان با خاطرات این تیم گره می خورد قطعا حضور هوادارانی از این جنس در بازی امروز می تواند کمکی باشد برای پیامی که تما م دلخوشی هایش ،گذشته اش می باشد. فردا نیز دیگر نماینده خراسان در لیگ دسته دوم در مشهد میزبان نماینده بندر کنگ است. سیاه جامگان که هنوز می شود شانسی برای صعودش به رده های بالای جدول قائل شد، فردا در حالی به مصاف بندر کنگی ها خواهد رفت که در حال حاضر 29 امتیازی و در رده هفتم جدول گروه یک ایستاده اند. فشردگی جدول رده بندی در گروه یک باعث شده تا این فرصت برای سیاه جامگان به وجود بیاید تا با برد احتمالی در بازی فردا و شکست رقبایی که بالاتر از این تیم قرار دارند، خودش را در جدول بالا بکشد و این شانس برایش فراهم شود تا در هفته های باقی مانده به فکر صعود باشد. هرچند که این نکته را هم نباید از یاد برد که باتوجه به خروج شموشک نوشهر از گردونه رقابت های لیگ دسته دوم در گروه یک ،خطر سقوط تا حدودی سیاه جامگان و تیم های پایین تر از این تیم را، تهدید می کند. با این تفاسیر بازی های باقی مانده و خصوصا بازی فردای سیاه جامگان را می توان فرصت یا تهدیدی برای این تیم مشهدی دانست! حضور علاقه مندان خراسانی فوتبال در بازی فردا نیز که شروعش از ساعت 45/14 در ورزشگاه تختی مشهد خواهد بود، می تواند کمک شایانی به این نماینده استانمان باشد! و البته از همه این ها مهم تر حضور مسؤولین استان یا حداقل شهر مشهد درورزشگاه وتعهد پرداخت پاداش برای پیروزی.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha