تحولات منطقه

۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۳
کد مطلب: ۴۰۵۵۱۵

تیم ملی والیبال بامداد امروز و خیلی زودتر از دیگر تیم ها راهی محل برگزاری المپیک در ریو شد اما احتمالا اعضای این تیم در رژه کاروان ایران در مراسم افتتاحیه غایب خواهند بود.

غیبت تیم ملی والیبال در رژه المپیک
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،‌ با توجه به اینکه تیم‌ملی والیبال به عنوان اولین گروه راهی ریو می‌شوند، لباس‌های جدید آنها برای مراسم رژه هنوز آماده نیست و این احتمال وجود دارد آنها در رژه روز افتتاحیه غایب باشند.
موج انتقاد از لباس‌های فرم ایران برای حضور در مراسم افتتاحیه رقابت‌های المپیک ریو روز گذشته تمام صفحات مجازی را در برگرفته بود. کاربران، مدیران و ورزشکاران همگی به این سوژه انتقادات تند و البته طعنه‌آمیزی داشتند تا جایی که وزیر ورزش هم کیفیت نامناسب لباس‌ها را پذیرفت و قول تعویض و بهبودی آنها را داد.
تیم‌ملی والیبال ایران به عنوان اولین نفرات اعزامی به المپیک بامداد سه‌شنبه راهی ریو خواهند شد و فرصتی برای تعویض لباس‌های آنها نخواهد بود. امروز هم آخرین تمرین آنها برگزار شد تا از فردا خود را آماده سفر به المپیک کنند. لباس‌ها ضمن اینکه از لحاظ کیفی و طراحی کیفیت مناسبی نداشت اکثر بازیکنان و کادرفنی لباس‌هایی به اندازه خودشان نداشتند و یا به آنها کوتاه بود یا بلند. آنها فرصتی هم برای تعویض یا ترمیم لباس‌ها نخواهند داشت و پوشیدن آن برای بازیکنان و البته کادرفنی تقریباً غیرممکن است. حالا قول‌هایی داده شده است تا لباس‌های جدید با اندازه جدید به دست والیبالیست‌ها در ریو برسد که به گفته خودشان این موضوع غیرممکن به نظر می‌رسد که در صورت نرساندن لباس‌های جدید به کاروان والیبال آنها شرایط حضور در رژه را نخواهند داشت.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha