تحولات منطقه

۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۵
کد مطلب: ۴۰۶۲۱۷

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال محرومیت باقی مانده دروازه بان استقلال را به حالت تعلیق درآورد تا رحمتی بتواند تیمش را در دیدار با قهرمان فصل پیش همراهی کند.

خبر خوش برای استقلال و منصوریان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، فدراسیون فوتبال اعلام کرد پس از ارائه درخواست سید مهدی رحمتی- دروازه بان مبنی بر بخشش و رفع تعلیق یک جلسه از دو جلسه محرومیت خود به کمیته انضباطی، این کمیته اعلام کرد که با توجه به اظهار ندامت و پشیمانی و همچنین پرداخت جریمه یکصد میلیون ریالی توسط این دروازه بان، یک جلسه محرومیت باقی مانده وی تا پایان فصل به حالت تعلیق در می آید و اگر تخلفی از سوی رحمتی رخ داد محرومیت وی علاوه بر اتخاذ تصمیم جدید درباره تخلفش، به اجرا گذاشته می شود.

تیم فوتبال استقلال که در دیدار اول خود در شانزدهمین دوره رقابت های لیگ برتر برابر نفت تهران در ورزشگاه آزادی به تساوی یک بر یک دست پیدا کرده بود، برای بازی دوم باید به خوزستان برود و برابر استقلال این استان که قهرمان لیگ پانزدهم بوده بازی کند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha