تحول نظام سلامت و تحقق عدالت اجتماعی در ساختارهای آن با پشتیبانی، کمک و یاری نیک‌اندیشان دست‌یافتنی است. خیرات مردم در اندازه‌های گوناگون، از مبالغ اندک تا بسیار، گره‌گشای نظام سلامت و تحول آن خواهد بود تا کارهای فروبسته‌ی درماندگان را گشایش باشد.

خیرات اپلیکیشنی برای تجهیز آزمایشگاه در محروم‌ترین نقاط ایران

 به گزارش «قدس آنلاین»،  دفتر مجازی جذب مشارکت‌های مردمی اداره کل خیرین وزارت بهداشت» سامانه‌ای است برای تسهیل پرداخت کمک‌های خیرین، براین اساس محمد نصیری - مدیرکل خیرین و خیریه‌های سلامت معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، یکی از دغدغه‌های این اداره را ایجاد فرصت‌هایی می‌داند تا کسانی که علاقه به کمک‌رسانی در امور خیر دارند اما شرایط برای‌شان مهیا نیست و یا فرصت کافی ندارند، بتوانند در فعالت‌های جمعی خیرخواهانه مشارکت داشته باشند.

نصیری می‌گوید: به همین منظور با شرکتی که فعالیت‌اش در راستای تهیه ربات و اپلیکیشن‌های مالی بود، قراردادی منعقد شد و بر اساس این قرارداد رباتی به نام «با هم» در اختیار وزارت بهداشت قرار داده شد که به واسطه آن یک گروه در فضای تلگرامی بتوانند کمک مالی کرده و گزارش کمک‌ها را نیز در گروه هم‌رسانی کنند.

نصیری می‌افزاید: برای رونمایی از این ربات یکی از پروژه‌های نقاط محروم کشور را در نظر گرفتیم و بنا شد که مردم در ساخت آن کمک کنند. این پروژه آزمایشگاهی بود در بخش چاهشور در شهرستان ایرانشهر در استان سیستان و بلوچستان که جمعیتی حدود ۱۰ هزار نفر دارد و برای رفت و آمد به آزمایشگاه هیچ‌گونه وسیله‌ای نداشتند. ساکنین بخش چاهشور از توابع شهر دلگان، با مشکلات جدی در زمینه درمان روبرو هستند.

تاکنون وزارت بهداشت و درمان، پزشک و درمانگاه برای این بخش ۱۰ هزار نفری فراهم کرده است. اما مردم این منطقه همچنان برای انجام آزمایش‌های تشخیصی می‌بایست به مرکز شهر مراجعه کنند. با توجه به وضعیت نامطلوب جاده‌ها و آمار بالای تصادفات، این مسئله مشکلات دیگری را پیش‌روی ساکنان این بخش قرار داده است.

مدیرکل خیرین و موسسات خیریه سلامت ادامه می‌دهد: طی هماهنگی که با شبکه و دانشگاه انجام گرفت، قرار شد که نیمی از هزینه تجهیزات را با کمک مردم تهیه کرده و نیمی از آن را خود دانشگاه تهیه کند. طبق برآوردهای صورت گرفته، هزینه تجهیز آزمایشگاه درمانگاه بخش چاهشور، حدود ۶۰ میلیون تومان است که دانشگاه علوم پزشکی شهرستان ایرانشهر، نیمی از این مبلغ را تقبل کرده است.

به همین منظور در شب یلدا کمپینی را راه‌اندازی کردیم با نام «شب چاه‌شور» و برآن شدیم تا باهم، به مردم محروم این منطقه، سلامت را هدیه و نقش مهر را بر یکی از محروم‌ترین نقاط میهن عزیزمان ماندگار کنیم. الحمدلله با استقبال بی‌نظیر مردمی رو به رو شدیم به طوریکه حدود هزار نفر توسط خود مردم عضو این گروه شدند و به واسطه آن حدود ۱۰۰ نفر کمک نقدی کردند که کمترین مبلغ آن ۵۰۰ تومان و بیش‌ترین مبلغ ۵/۸ میلیون تومان بوده است.

نصیری در پایان می‌گوید: بنایمان بر این است که تا اسفند امسال این آزمایشگاه را تجهیز کنیم و تحویل دهیم. این امر نشان می‌دهد که دوستان اگر اراده کنند می‌توانند با هم‌افزایی پروژه‌های کوچک و بزرگ را به انجام برسانند. چنان چه مبلغ سی‌میلیون تومان برای تجهیز آزمایشگاه چاهشور در کمتر از سه روز از طریق دفتر مجازی اداره کل خیرین وزارت بهداشت تامین شد.

به گزارش وزارت بهداشت - «دفتر مجازی باهم» برای کمک به نهادهای نیکوکاری و نیکوکاران‌شان است تا فرایند دریافت و پرداخت را به سادگی انجام دهند. اداره کل خیرین و موسسات خیریه‌ سلامت نیز یکی از اداره‌های زیرمجموعه‌ معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. این اداره می‌کوشد تا در کنار حمایت و گسترش فعالیت‌های خیران، خیریه‌ها و فعالیت‌های داوطلبانه، به هر چه سازمان‌یافته‌تر شدن این کارها در حوزه‌ی سلامت و جوانب گوناگون آن دست یابد. به این منظور، اداره‌ کل خیرین و موسسات خیریه‌ سلامت با مشارکت و هم‌اندیشی صاحب‌نظران و فعالان این زمینه‌ها به تصویب قانون‌ها و آیین‌نامه‌های مورد نیاز و رایزنی با مسئولان و حوزه‌های ذی‌ربط، می‌پردازد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.