به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، میرقنبر حیدری شیشوان در سال 80 ابتدا در دانشگاه آزاد اسلامی جهرم و در رشته علوم اجتماعی پذیرفته شده بود و بعد با مساعدت مسئولین به واحد تبریز منتقل شد.
طی این سالها با تحمل زحمات و مشقات زندگی ضمن پرستاری از همسر روشندل خود، به رفت و آمد از روستای شیشوان شهرستان عجب شیر به دانشگاه آزاد اسلامی تبریز پرداخت و در کلاسهای درس حاضر میشد و همانند سایر دانشجویان علمآموزی میکرد.
میرقنبر حیدری در پاسخ به این سوال که اکنون چه احساسی دارید؟ گفت: از اینکه خداوند متعال عمر کافی برای اخذ این مدرک به من عنایت فرموده، شاکرم و از استادان و کارمندان دانشگاه نیز تشکر میکنم و به جوانان هم میگویم که جوینده یابنده است و از مشکلات نهراسند.
براساس این گزارش، از زندگی میرقنبر حیدری فیلمی تحت عنوان" رئیس جمهور میرقنبر" تهیه شده و این فیلم در جشنوارههای لوکارنو سوئیس و یوکوهامای ژاپن اکران شده است. داستان این فیلم که در سال 82 تهیه شده، مربوط به کاندیداتوری میرقنبر در انتخابات ریاست جمهوری و فعالیتهای تبلیغاتی این مرد جهت راهیابی به این مقام است.
همچنین کتابی نیز از وی باعنوان" فراز ونشیب زندگی" به چاپ رسیده است.



نظر شما