سخنگوی وزارت خارجه چین گفت شرایط جوی نامساعد دسترسی گروه های امداد و نجات به نفتکش را دشوار ساخته اما گازهای سمی ناشی از سوختن نفت نیز به یک ریسک بزرگ تبدیل شده است.

شرایط نامساعد جوی مانع گروه نجات نفتکش ایرانی سانحه دیده/ ایجاد گازهای سمی هم دردسرساز شده است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، لو کانگ، سخنگوی وزارت خارجه چین گفت شرایط نامساعد جوی در فعالیت‌های امداد و نجات همچنان اختلال ایجاد می‌کند.

به نظر می رسد بخشی از آتش خاموش شده است هرچند که نمی‌توان آن را تایید کرد. وزارت حمل و نقل و امنیت دریایی چین زمانی که در این رابطه مورد سوال قرار گرفت، اظهارنظری نکرد.

لو ادامه داد: «دولت چین تصادف‌های دریایی نظیر این مورد را بسیار جدی می‌گیرد و قبلا گروه‌های جستجو و نجات بسیاری به صحنه حادثه اعزام کرده است.»

رویترز مدعی است که آمارهای رهیابی کشتی‌ها نشان می‌دهد که این تصادف در آب‌هایی اتفاق افتاده است که چندان مورد استفاده کشتی‌های بزرگی نظیر نفتکش‌ها، کشتی‌های فله‌بر یا کشتی‌های کانتینربر قرار نمی‌گیرد. بیشتر کشتی‌ها در نزدیکی سواحل چین در غرب یا نزدیک‌تر به ژاپن در شرق حرکت می‌کنند.

مقامات وزارت حمل و نقل چین اعلام کردند کشتی فله‌بر اف سی کریستال به بندر لوهوانشان در جنوب شانگهای منتقل شده است و مقامات در آنجا تحقیقات در مورد علت این تصادف را آغاز خواهند کرد.

سخنگوی وزارت خارجه چین تصریح کرد اکنون بسیار زود است که در رابطه با نحوه پرداخت غرامت به قربانیان صحبت کنیم و صحبت در مورد غرامت و دیگر سوال‌های مربوط به این حادثه پس از تکمیل تحقیقات مطرح خواهد شد.

شرایط جوی نامساعد دسترسی گروه های امداد و نجات به نفتکش را دشوار ساخته است اما گازهای سمی ناشی از سوختن نفت به یک ریسک بزرگ تبدیل شده است.

وزارت کشتیرانی چین اعلام کرد زمانی‌که میعانات گازی با آب تماس برقرار کند به سرعت بخار می‌شود و می‌تواند منجر به انفجاری در مقیاس بالا شود چراکه در برخورد با هوا واکنش می‌دهد و به گاز قابل اشتعال تبدیل می‌شود.

روز گذشته نفتکش ایرانی حامل ۱۳۶ هزار تن میعانات گازی با کشتی فله‌بر چینی در سواحل شرقی چین برخورد کرد. این حجم میعامات گازی معادل حدود یک میلیون بشکه میعانات گازی به ارزش حدود ۶۰ میلیون دلار بود.

این نفتکش به مقصد کره جنوبی و کشتی چینی حامل غلات آمریکایی به مقصد چین در حرکت بودند.

تاکنون چین ۴ کشتی امداد و نجات و ۳ قایق پاکسازی و کره جنوبی یک کشتی و یک بالگرد به منطقه حادثه اعزام کرده‌اند. نیروی دریایی آمریکا نیز با اعزام یک بالگرد نظامی به جستجو در منطقه‌ای به مساحت حدود ۳۶۰۰ مایل مربع دریایی (۱۲ هزار و ۳۵۰ کیلومتر مربع) کمک می‌کند.

۳۰ خدمه ایرانی و ۲ خدمه بنگلادشی این نفتکش در این حادثه ناپدید شدند که تاکنون جسد یک نفر پیدا و برای شناسایی به چین ارسال شده است.

منبع: رویترز

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:30
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha