تحولات منطقه

استاندارخراسان رضوی گفت: طبق آمار موجود این استان از جمله قطب های صنایع غذایی و کشاورزی کشور محسوب می شود.

خراسان رضوی از قطب های تولید صنایع غذایی کشور است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین ، علی رضا رشیدیان در حاشیه مراسم آغاز به کار  آزمایشگاه محصولات تراریخته در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نظر به اینکه خراسان رضوی از قطب های تولیدات کشاورزی و صنایع غذایی کشور است ارتباط شبکه دانشگاه ها با این موسسه و نیز بخش های اجرایی، بسیار مهم است .

وی ادامه داد : وجود آزمایشگاه مربوطه به حفظ سلامت جامعه کمک موثری می کند  همچنین این امر به ارتقا توان و ظرفیت استان و ایجاد ارزش افزوده بیشتر می انجامد.

رشیدیان گفت : وجود پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با زمینه ها ، امکانات ، محققان و اساتید متخصص و دانشمند در حوزه علوم و صنایع غذایی فرصتی ارزشمند در اختیار استان است که باید از آن در بخش فرآوری مواد و صنایع غذایی بهره برد.

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی هم در این زمینه  گفت: با توجه به رشد جمعیت جهان و افزایش دغدغه امنیت غذایی، دولت ها از جمله آمریکا ، چین و استرالیا بر دستکاری ژنتیکی برای تولید غذای بیشتر متمرکز شده اند از این رو موسسه در راستای مأموریت خود نسبت به اخذ مجوز های لازم از سازمان غذا و دارو در زمینه تشخیص محصولات تراریخته  اقدام نمود .

قدیر رجب زاده بیان کرد: ایران وارد کننده محصولات تراریخته به ویژه دانه های روغنی است و این آزمایشگاه با هدف تشخیص محصولات تراریخته و ارائه گزارش به سازمان های نظارتی به عنوان آزمایشگاه همکار فعالیت می کند.

وی  تاکید کرد: به علت نبود تضمین کافی برای ایمنی مواد غذایی تراریخته و از طرفی عدم تایید مضرات احتمالی مصرف این محصولات در مطالعات انجام شده، اجماع نظر در خصوص مزایا یا معایب مصرف این محصولات وجود ندارد و بر این اساس دولت مکلف به برچسب گذاری محصولات تراریخته برای آگاهی بخشی به مصرف کنندگان شده است..

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha