شهریار حیدری درباره آخرین وضعیت مرزبانان ربوده شده ایرانی توضیحاتی داد.

مرزبانان ربوده‌ شده در سلامت کامل هستند/ دولت پاکستان برای همکاری با ایران جدی است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین، شهریار حیدری مدیرکل امور مرزی وزارت کشور با اشاره به آخرین وضعیت مرزبانان ربوده شده ایرانی اظهار کرد: مرزبانان ربوده شده سالم و در اختیار گروهک‌ تروریستی هستند.

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور با بیان اینکه پیگیری‌ها برای آزادی این عزیزان به صورت مستمر ادامه دارد، گفت: اقدامات لازم از سوی دولت جمهوری اسلامی ایران و از طریق وزارت کشور و خارجه در حال انجام است و امیدواریم این موضوع از طریق دیپلماسی به سرانجام برسد.

وی ادامه داد: وزیر کشور اعتراض خود را به دولت پاکستان اعلام کرده و از این کشور خواسته تمام اقدامات لازم برای آزادی مرزبانان را انجام دهد.

حیدری با بیان اینکه دولت پاکستان عزم جدی برای همکاری با جمهوری اسلامی در این زمینه دارد, گفت:  امیدواریم مسیر برای آزادی مرزبانان ربوده شده فراهم شود و با توجه به مجموعه اقداماتی که در حال حاضر از طریق مجاری دیپلماسی کشور در جریان است, این عزیزان هر چه سریعتر صحیح و سالم به کشور برگردند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:30
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha