وداع با آقای شهید ایران

«محمد علی الحکیم» وزیر خارجه عراق در کنفرانس خبری مشترک با سرگئی لاوروف، همتای روس خود گفت بغداد وارد هیچ محوری علیه ایران نخواهد شد.

وزیر خارجه عراق: وارد هیچ محوری علیه ایران نخواهیم شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، محمد علی الحکیم، وزیر خارجه عراق در کنفرانس خبری مشترک با همتای روس خود گفت: به روسیه اطمینان خاطر دادیم که وارد هیچ محوری علیه ایران نخواهیم شد. همکاری نظامی و امنیتی با روسیه شکست داعش در سوریه و عراق را تضمین می‌کند. وحدت سوریه عامل اصلی ثبات در این کشور محسوب می‌شود.

سرگئی لاوروف نیز در این نشست خبری گفت: ما بر لزوم امنیت در مرزهای سوریه و عراق پس از خروج آمریکا از عراق تاکید کردیم. به عراقی‌ها کمک خواهیم کرد تا توانایی نظامی خود را توسعه دهند. حضور آمریکا در عراق باید با هماهنگی بغداد و به دور از اهداف مخفی صورت گیرد.

وزیر خارجه روسیه همچنین امروز بیانیه‌ای در انتقاد از آمریکا صادر کرد. در این بیانیه آمده است: «اقدام آمریکا در توسعه کلاهک‌های جدید، خطر جنگ هسته‌ای را افزایش می‌دهد.» این بیانیه دو روز پس از آنکه آژانس امنیت ملی روسیه اعلام کرد آمریکا تعداد نامعلومی کلاهک W۷۶-۲ تولید کرده است، صادر شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha