مدیرکل محیط زیست استان بوشهر با اشاره به اینکه لوکیشن ساخته شده فیلم محمدرسول‌الله در منطقه حفاظت شده نایبند ساخته شده است ، گفت: بخشی از این سازه که در محل تخم‌گذاری و زیستگاه لاک‌پشت پوزه عقابی بود، تخریب شد.

ماجرای تخریب لوکیشن فیلم "محمدرسول الله" از زبان مدیر محیط زیست استان بوشهر

به گزارش گروه فرهنگی قدس آنلاین، کمتر از ۱۰ دقیقه از فیلم محمد رسول الله(ص) ساخته مجید مجیدی در ساحل دریای «بنود» و منطقه حفاظت شده نایبند ضبط شده است.

این لوکیشن در قالب روستایی در مجاورت دریا ساخته شده است که پیامبر در اولین سفر تجاری خود و درخواست دیدن دریا از کنار آن گذر می‌فرمایند و در مدت اقامت کوتاهی که انجام می‌شود اتفاقات جالب توجهی می‌افتد که عظمت و بزرگی پیامبر را به اثبات می‌رساند.

خبرها حاکی از تخریب بخشی از لوکیشن این فیلم سینمایی فاخر از سوی محیط زیست استان بوشهر است، فرهاد قلی پور مدیرکل محیط زیست استان بوشهر  درخصوص علت تخریب لوکیشن فیلم محمدرسول الله در ساحل «بنود» شهرستان عسلویه با اشاره به اینکه این سازه درواقع لوکیشن اصل این فیلم محسوب نمی‌شود و لوکیشن اصلی در شهرک پیامبر اعظم (ص) در اطراف تهران ساخته شده و در حال حاضر هم به عنوان یادمان باقی مانده است، گفت: لوکیشن ساخته شده در ساحل بنود در منطقه حفاظت شده نایبند است و سازندگان متعهد شده بودند بعد از پایان زمان فیلم‌برداری آنرا تخریب کنند.چون این این ساحل محل تخم‌گذاری و زیستگاه لاکپشت پوزه عقابی است.

فصل تخم‌گذاری لاک پشت‌های پوزه عقابی در سواحل حفاظت شده استان بوشهر هر ساله در فصل بهار آغاز می‌شود و تا پایان تیر ادامه دارد. مناطق حفاظت شده ساحلی استان بوشهر محل امنی برای زیست و زادآوری لاک‌پشت‌های دریایی از جمله لاک‌پشت پوزه عقابی است و از ۵ گونه لاک‌پشت مشاهده شده در سواحل خلیج فارس دو گونه لاک‌پشت  پوزه عقابی و سبز در سواحل و جزایر منطقه تخم‌ریزی می‌کنند.

مدیرکل محیط زیست استان بوشهر با تاکید بر اینکه پس از گذشت مهلت تخریب این لوکیشن هیچ‌کدام از ارگان‌های متولی گردشگری برای تبدیل این سازه به جاذبه گردشگری و حفظ یادمان درخواستی ارائه نداده بودند، اظهار داشت: با توجه به حضور گردشگران در این منطقه و بازدید از این لوکیشن ما تنها قسمت‌هایی که خطر بروز حوادث را داشتند و محل تخم‌ریزی لاکپشت‌ها به حساب می‌آمدند را تخریب کردیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر مسئولان شهرستان و دهیاری بخواهند این سازه را به منظور جذب گردشگر حفظ کنند باید برای صدور مجوز به محیط زیست مراجعه داشته باشند تا مطالعات زیست محیطی آن آغاز شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.