ششمین آزمون فراگیر استخدامی همزمان با سراسر کشور در خراسان رضوی با شرکت ۱۱ هزار و ۳۰۵ داوطلب برگزار شد.

ششمین آزمون فراگیر استخدامی در خراسان رضوی برگزار شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خراسان رضوی  گفت: این آزمون ساعت هشت صبح امروز در دانشگاه فردوسی مشهد و شش حوزه امتحانی در دیگر شهرهای خراسان رضوی شامل تربت حیدریه، سبزوار، قوچان، گناباد، نیشابور و کاشمر آغاز شده است. 
رضا جمشیدی افزود: شش هزار و ۵۹۰ نفر از شرکت کنندگان در آزمون فراگیر استخدامی در حوزه امتحانی استان خراسان رضوی را مردان و چهار هزار و ۷۱۵ نفر از آنان را زنان تشکیل می دهند. 
وی ادامه داد: از بین رقابت کنندگان ۱۴۸ نفر جذب دستگاههای اجرایی خراسان رضوی خواهند شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی گفت: نمایندگان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خراسان رضوی به عنوان نمایندگان سازمان اداری و استخدامی کشور بر چگونگی برگزاری این آزمون نظارت دارند. 

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:01
Download

کاظمین

00:00
00:42
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

مسجدالحرام

00:00
03:59
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha