رسانه‌های رژیم صهیونیستی از گزارش‌های تاییدنشده درباره احتمال تحویل جسد «الی کوهن» به تل‌آویو خبر داده‌اند.

برخی منابع از احتمال تحویل جسد جاسوس صهیونیست توسط کرملین به تل‌آویو خبر دادند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، رسانه‌های رژیم صهیونیستی روز دوشنبه به نقل از منابع آگاه نوشته‌اند که گزارش‌های تایید نشده‌ای وجود دارد مبنی بر اینکه احتمال دارد جسد «الی کوهن» جاسوس شناخته‌شده رژیم صهیونیستی برای تحویل به تل‌آویو، از سوریه به روسیه منتقل شده باشد.

کوهن از اعضای سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی بود که در دهه ۱۹۶۰ و ۷۰ میلادی توانست با جا زدن خود به عنوان یک سوری، در رده‌های ارشد وزارت دفاع سوریه نفوذ کند. او که در موساد با کد ۵۶۶ شناخته می‌شد، همزمان با عضویت در وزارت دفاع سوریه، از طریق یک رادیو اطلاعات طبقه‌بندی‌شده ارتش را به تل‌آویو منتقل می‌کرده است.

نهایتا در سال ۱۹۶۵ پس از آنکه افشا شد کوهن عضو موساد است، او در میدان مرکزی دمشق به دار آویخته شد.

با این حال، رژیم صهیونیستی در جریان حمله سال ۱۹۶۷ به سوریه به اطلاعاتی اتکا کرد که پیشتر از کوهن دریافت کرده بود.

بخش نظارت بر رسانه‌های رژیم صهیونیستی با انتشار خبر احتمال بازگشت بقایای جسد کوهن از روسیه به تل‌آویو موافقت کرده، اما رژیم صهیونیستی هنوز رسما این گزارش‌ها را تایید نکرده است.

یکی از نشانه‌هایی که گمانه‌زنی‌ها در مورد صحت این گزارش را تقویت می‌کند این است که چند روز پیش اعلام شد که ساعت مچی کوهن و بخشی از متعلقات او پیدا شده است.

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که ماه گذشته هم روسیه بقایای جسد «زاکاری بومل» نظامی صهیونیست را که در سال ۱۹۸۲ در جریان حمله صهیونیست‌ها به سوریه و لبنان کشته شده بود، به تل‌آویو تحویل داد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:32
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha