معاون حمل‌ونقل و ترافیک و سرپرست معاونت فنی و عمران شهرداری مشهد گفت: با انجام تست‌های مورد نیاز، شنبه، ۵ مردادماه، ادامه خط دو از ایستگاه شریعتی به ایستگاه شهید کاوه متصل و مسافرگیری در این مسیر آغاز خواهد شد.

۵ مرداد، مسافرگیری ایستگاه شریعتی به شهید کاوه آغاز می‌شود/ ایستگاه‌های الندشت و کوهسنگی مهرماه افتتاح خواهد شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
به گزارش قدس آنلاین، خلیل‌الله کاظمی در این خصوص افزود: ایستگاه شهید کاوه از چندی پیش آماده بهره‌برداری و ریل‌گذاری شد؛ نصب تجهیزات و تست گرم با عبور قطارها به میزان ۵۰۰۰ سفر از ایستگاه شریعتی تا ایستگاه شهید کاوه از اول تیرماه بدون مسافر انجام شده است لذا با تاکیدات شهردار و شورای شهر شنبه ۵ مرداد در این مسیر نیز مسافرگیری انجام می شود.
وی عنوان کرد: این مسافرگیری در راستای رفاه شهروندان قبل از افتتاح رسمی به طور موقت راه‌اندازی خواهد شد تا در زمانی مناسب به صورت رسمی افتتاح شود.
معاون حمل و نقل و ترافیک و سرپرست معاونت فنی و عمران شهرداری مشهد تصریح کرد: با بهره‌برداری از ادامه مسیر خط دو از ایستگاه شریعتی تا ایستگاه شهید کاوه، دسترسی شهروندان به بولوار طبرسی، میدان راه‌آهن، میدان شهدا، حرم مطهر رضوی، میدان دکتر شریعتی، بولوار پیروزی، بولوار وکیل‌آباد، نخریسی و فرودگاه از طریق خط یک و دو قطارشهری مهیا و در واقع شمال، جنوب، شرق و غرب شهر به هم متصل می‌شود.
وی ادامه داد: اکنون تنها در دو ایستگاه الندشت و کوهسنگی خط دو قطارشهری به دلیل تکمیل نشدن، مسافرگیری انجام نمی‌شود که این دو ایستگاه نیز تا مهرماه به بهره‌برداری خواهند رسید.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:05
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
04:04
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha