جوزپ بورل که در ۵ سال آینده سکان سیاست خارجی اتحادیه اروپا را بدست خواهد داشت، اهداف خود را برای این اتحادیه شرح داد.

مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا اهداف خود را تشریح کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین به نقل از پایگاه اینترنتی اتحادیه اروپا، جوزپ بورل، وزیر امور خارجه سابق اسپانیا، از دیروز رسما مسئولیت نماینده ارشد این اتحادیه را در سیاست امنیتی و امور خارجه برعهده گرفت.

پایگاه اینترنتی اتحادیه اروپا در این‌باره نوشت: بورل در پنج سال آینده سکان سیاست خارجی اتحادیه اروپا را بدست خواهد داشت. نیاز به نقش رهبری اروپا در جهان بیش از هر زمانی در گذشته احساس می‌شود و اروپا باید از قدرت اقتصادی و دیپلماتیک خود برای تحقق هدف ثبات و رفاه جهان همانطور که در نامه رئیس کمیسیون اروپا آمده است، استفاده کند.

بورل در پیامی پس از تصدی این سمت اعلام کرد اصول واقع‌گرایی، وحدت و مشارکت را در تقویت جایگاه اتحادیه اروپا به عنوان یک بازیگر قوی‌تر در جهان سرلوحه قرار می‌دهد.

او یادآور شد: ما ابزار و منابع لازم از دیپلماسی گرفته تا تجارت را برای توسعه همکاری و مدیریت بحران در اختیار داریم. ما قوانین و استانداردهای جهانی را محقق می‌کنیم و به عنوان مدافع سرسخت چندجانبه گرایی و ارزش‌های دموکراتیک ایفای نقش خواهیم کرد. ترکیب این منابع، ما را به رهبری پاسخگو در برابر چالش‌های جهانی تبدیل می‌کند.

بورل در پیامی در صفحه توییتر خود نیز آورده است: من تلاش می‌کنم تا تضمین کنم اتحادیه اروپا یک نقش‌آفرین جهانی معتبر، اصولی و همراه باقی می‌ماند و برای اروپا و جهانی امن‌تر تلاش می‌کنم.

او در جلسه بررسی صلاحیتش در پارلمان اروپا بر قصد خود برای مشارکت در روند اصلاحات در غرب بالکان، حمایت از دموکراسی و یکپارچگی اوکراین، پرداختن به چالش‌ها در حومه جنوبی، توسعه راهبردی جدید در قبال آفریقا و تلاش درباره روابط سیاسی با آسیا و همچنین تقویت همکاری با آمریکای لاتین و تقویت روابط دوسوی اقیانوس اطلس تاکید کرد.

مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا به همکاری با همه کشورهای عضو برای دستیابی به وحدت بیشتر مورد نیاز اروپا در حوزه ژئوپلیتیک متعهد شد.

وی با اشاره به مشارکت و چندجانبه‌گرایی به عنوان بخشی از «دی‌ان‌ای جمعی» اروپا تاکید کرد: اروپا نباید به رویارویی فزاینده بین آمریکا و چین بی‌تفاوت باشد و باید خود را در این موقعیت قرار دهد. ما باید از چندجانبه گرایی مبتنی بر قوانین حمایت کنیم و راهبرد خودمان را نیز ارتقا دهیم و در عین حال از تحت فشار قرار گرفتن در بین این دو راهبرد اجتناب کنیم. نظام مبتنی بر قوائد باید اصلاح شود نه اینکه کنار گذاشته شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:25
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha