گلستان-استاندار گلستان با اشاره به همراهی مناسب بانک‌ها در اعطای تسهیلات به سیل‌زدگان گفت: بانک‌های استان در سال جاری قریب به ۷۰۰ میلیارد تومان از منابع مختلف خود را در خصوص سیل هزینه کردند.

پرداخت ۷۰۰۰ میلیاردی بانک‌های گلستان به سیل‌زدگان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،استاندار گلستان با اشاره به همراهی مناسب بانک‌ها در اعطای تسهیلات به سیل‌زدگان گفت: بانک‌های استان در سال جاری قریب به ۷۰۰ میلیارد تومان از منابع مختلف خود را در خصوص سیل هزینه کردند.

هادی حق‌شناس اظهار کرد: با همکاری بانک‌ها و دستگاه‌های ذیربط پرداخت تسهیلات باید به رونق تولید و اشتغال در استان منجر شود.

وی تصریح کرد: گلستان با پرداخت ۲۰۹ میلیارد تومان به ۳۹ طرح دارای رتبه پنج در بین استان‌های کشور است و البته با توجه به اینکه حدود دو ماه از آغاز پرداخت تسهیلات رونق تولید می‌گذرد پیش‌بینی می‌شود روند پرداخت در هفته‌های آتی سرعت گیرد.

وی افزود: بانک‌های استان در سالجاری قریب به ۷۰۰ میلیارد تومان از منابع مختلف خود را در خصوص سیل هزینه کردند و امیدواریم در زمینه رونق تولید نیز همچون گذشته همکاری لازم را داشته باشند.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:24
Download

کاظمین

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

00:00
00:28
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha