وداع با آقای شهید ایران

وزارت خارجه ژاپن در آستانه سفر حسن روحانی رئیس جمهوری ایران به توکیو در بیانیه ای کوتاه با اشاره به تلاشهای پیشین آبه شنیزو برای میانجیگری میان تهران و واشنگتن بر ادامه رایزنی های نخست وزیر این کشور در این زمینه با روحانی اشاره کرد.

آبه برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا تلای می‌کند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین: وزارت خارجه ژاپن درباره سفر حسن روحانی رئیس جمهوری ایران به توکیو بیانیه‌ای را منتشر کرد. 

در این بیانیه آمده است؛ «عالیجناب حسن روحانی از 20 تا 21 دسامبر(29 و 30 آذر) از ژاپن بازدید خواهد کرد. در طول اقامت وی، آبه شینزو نخست وزیر در دیداری درباره روابط ایران-ژاپن با وی نشست برگزار خواهد کرد.»

در ادامه این بیانیه کوتاه اشاره شده است:؛ «ژاپن تلاشهای دیپلماتیک گسترده‌ای در همکاری با کشورهای دیگر نظیر آمریکا و ایران برای کاهش تنشها در تحولات کنونی خاورمیانه انجام داده است. آبه شینزو در این دیدار موضوعات دوجانبه، مسائل منطقه‌ای و بین المللی را با رئیس جمهور ایران به عنوان بخشی از این تلاشهای دیپلماتیک مطرح خواهد کرد.»

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha