نخستین تقابل تاریخی تیمهای فوتبال زنان استقلال و پرسپولیس با پیروزی سرخپوشان به پایان رسید. پرسپولیس در این دیدار توانست رقیب سنتی خود را با نتیجه ۲ بر یک شکست دهد و جایگاهش را در صدر جدول لیگ برتر فوتبال زنان حفظ کند.
این مسابقه عصر چهارشنبه، ششم آبان، در ورزشگاه شهرقدس برگزار شد و پرسپولیس با شروعی هجومی توانست در همان نیمه نخست اختلافی دو گله ایجاد کند.
شروع طوفانی پرسپولیس در دربی زنان
سرخپوشان که بازی را بهتر آغاز کرده بودند، در دقیقه ۲۲ با گل فاطمه رضایی از حریف پیش افتادند. تنها دو دقیقه بعد، سمیه اسماعیلی بار دیگر دروازه استقلال را باز کرد تا پرسپولیس در دقیقه ۲۴ با نتیجه ۲ بر صفر از استقلال فاصله بگیرد.
دو گل زودهنگام پرسپولیس شرایط دشواری برای استقلال رقم زد و آبیپوشان برای جبران نتیجه، نیمه دوم را با انگیزه بیشتری آغاز کردند.
تلاش استقلال برای بازگشت به بازی
استقلال در نیمه دوم نمایش بهتری داشت و توانست در دقیقه ۵۸ یکی از گلهای خورده را جبران کند. نیلوفر عظیمی گل نخست آبیپوشان را به ثمر رساند تا اختلاف دو تیم به یک گل کاهش پیدا کند و امید استقلال برای تغییر نتیجه افزایش یابد.
پس از این گل، استقلال برای رسیدن به گل تساوی تلاش کرد، اما دفاع پرسپولیس اجازه نداد نتیجه مسابقه تغییر کند. داور نیز شش دقیقه وقت اضافه برای نیمه دوم در نظر گرفت؛ با این حال، آبیپوشان نتوانستند از فرصت باقیمانده استفاده کنند.
در نهایت، نخستین دربی تاریخ فوتبال زنان استقلال و پرسپولیس با برتری ۲ بر یک سرخپوشان به پایان رسید؛ نتیجهای که ضمن ثبت پیروزی تاریخی پرسپولیس در این رقابت، صدرنشینی این تیم در لیگ برتر فوتبال زنان را نیز تداوم بخشید.




نظر شما