آخرین تحولات لبنان

جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا با اشاره به اینکه درحال حاضر روند بستری بیماران مبتلا به کووید۱۹ افزایشی است از مردم خواست نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

افزایش بیماران بستری مبتلا به کرونا در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از وبدا، دکتر شاپور بدیعی با اشاره به اینکه درحال حاضر روند بستری بیماران مبتلا به کووید۱۹ افزایشی است از مردم خواست نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا  با بیان اینکه در حال حاضر برنامه ریزی برای ورود به مرحله دوم استفاده از تخت‌های بیمارستانی در حال انجام است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو هزار و ۳۶ بیمار در مراکز درمانی خراسان رضوی بستری هستند که از این تعداد یک هزار و ۲۱۹ بیمار در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند.

وی تعداد بیماران بستری در بخش‌های مراقبت ویژه خراسان رضوی را ۴۰۹ نفر اعلام کرد که از این تعداد ۲۶۴ بیمار در بخش‌های مراقبت ویژه زیر پوشش این دانشگاه خدمات دریافت می‌کنند.

بدیعی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های منسجمی به منظور ارائه خدمات مناسب و سطح بندی بیماران در دستور کار قرار گرفته است تا به بهترین شکل ممکن این بیماری مدیریت شود، ابراز کرد: بر اساس برنامه ارجاع در صورت ابتلا فرد به علائم بیماری کرونا، می تواند با تماس با شماره ۱۹۱ نسبت به مراکز در سطوح مختلف با توجه به شدت بیماری اطلاع پیدا کند.

مسئول کارگروه مراقبت و درمان کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در مرکز پاسخگویی ۱۹۱، پزشکان، پرستاران و کارشناسان آماده پاسخگویی و راهنمایی شهروندان در زمینه بیماری کرونا و مراکز سطح بندی شده هستند.

 بدیعی با بیان اینکه در سطح یک خدمات رسانی به بیماران مشکوک و یا مبتلا به کرونا، ۲۲ مرکز خدمات جامع سلامت و ۱۴۵ درمانگاه بخش خصوصی در شهر مشهد فعال شده است، افزود: بر اساس برنامه ریزی این مراکز و درمانگاه‌های در مناطق مختلف شهر گسترده هستند و قابلیت دسترسی آسان برای همگان فراهم شده است.

وی اظهار کرد: درصورت نیاز بیماران به خدمات تخصصی، افراد به مراکز سطح دو خدمات که شامل تجهیزات تصویربرداری و آزمایشگاه هستند ارجاع داده می‌شوند و در صورت نیاز بیمار به خدمات بستری از طریق این مراکز به بیمارستان‌ها ارجاع داده می‌شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه با اجرای این طرح از شناسایی بیماران در مراحل حاد و مرگ و میر جلوگیری می‌شود و شهروندان با توجه به شدت بیماری و محدوده جغرافیایی محل سکونت خود خدمات را دریافت می کنند، گفت: اجرای این برنامه حدود دو ماه است که در مشهد کلید خورده است و در حال حاضر با افزایش تعداد بیماران به شکل مطلوبی توانسته است پاسخگوی نیاز مردم باشد.

بدیعی با تأکید بر اینکه نیروهای درمانی و بهداشتی بیش از هشت ماه است که با تمام توان در خط مقدم جبهه مبارزه با کرونا قرار گرفته‌اند از شهروندان خواست با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی یاری‌گر مدافعان سلامت باشند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.