شرکت قند تربت حیدریه به عنوان یکی از شرکت های زیرمجموعه بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی، برای اولین در استان موفق به تولید شکر قهوه ای شد.

تولید شکر قهوه ای توسط شرکت قند تربت حیدریه برای اولین بار در استان

به گزارش قدس آنلاین، مدیر عامل شرکت قند تربت حیدریه این خبر را اعلام و اظهار کرد: شرکت قند تربت حیدریه از سال گذشته با رویکرد تکمیل سبد محصولات خود، پروژه تولید شکر قهوه ای را کلید زد و خوشبختانه امسال همزمان با سال جهش تولید، موفق به تولید این محصول شدیم.

احسان اژدری درباره شیوه تولید این محصول گفت: شکر قهوه ای از چغندر قند تهیه می شود و با توجه به تفاوت در میزان پالایش، حاوی شیره قند و ملاس بوده و به همین دلیل رنگ متفاوتی نسبت به شکر سفید دارد.

ارزش غذایی بالاتر نسبت به شکر سفید

وی افزود: با اشاره به اینکه شکر قهوره ای، ارزش غذایی بالاتری نسبت به شکر سفید دارد، افزود: علاوه بر طعم و عطر مطبوع شکر قهوه ای، این شکر دارای کلسیم، آهن و پتاسیم بوده نسبت به شکر سفید مواد مغذی بیشتری دارد، همچنین شکر قهوه ای به دلیل داشتن ملاس باعث افزایش متابولیسم بدن شده و انرژی بدن را افزایش می دهد.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.