با اهدای سفالینه‌ای مربوط به عصر برنز و هزاره سوم پیش از میلاد توسط یک فرهنگ‌دوست کرمانی به موزه رضوی، عمر قدیمی‌ترین شیء تاریخی موجود در این موزه به ۵ هزار سال افزایش یافت.

اهدای سفالینه‌ای از هزاره سوم پیش از میلاد به موزه آستان قدس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، فاطمه بیگم روح‌الامینی، از هموطنان کرمانی یک خمره سفالی نخودی رنگ را با حدود ۵ هزار سال قدمت به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد.
به گفته معاون موزه‌های سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، اقدامات مربوط به شناسنامه‌نویسی، تصویرسازی و مستندسازی این اثر تاریخی که مربوط به عصر برنز و هزاره سوم پیش از میلاد است انجام و به زودی در معرض نمایش عموم قرار خواهد گرفت.
مهدی قیصری‌نیک با بیان اینکه این اثر، قدیمی‌ترین شیء تاریخی موجود در موزه رضوی است، تصریح کرد: با اهدای این سفالینه ۵ هزار ساله، عمر قدیمی‌ترین شیء تاریخی این موزه ۱۰۰۰ سال افزایش یافت.
فاطمه بیگم روح‌الامینی یکی از نویسندگان و دبیران پرتلاش آموزش و پرورش در کرمان است. تأسیس موزه آموزش و پرورش کرمان (آگیرا) یکی از خدمات این بانو به شمار می‌رود که با گرد آمدن انبوهی از دست‌نوشته‌ها، زندگی‌نامه‌ها، عکس‌ها، کتاب‌ها و اسناد و مدارک تاریخ آموزش و پرورش استان کرمان در آن، این موزه به یکی از جاذبه‌های فرهنگی و گردشگری کرمان تبدیل شده است.

منبع: آستان نیوز

انتهای خبر/

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:05
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
03:30
Download

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha