معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی گفت: طی مکاتبه ای با وزارت کشور ، سازمان امور اداری استخدامی و همچنین سازمان برنامه و بودجه مشکلات شهرستان های تازه تاسیس استان را مطرح کرده ایم.

 پیگیری مشکلات شهرستان های تازه تاسیس استان از وزارت کشور / آمار جامعی از تعداد پست های خالی  در این شهرستان ها وجود ندارد

کوکب موسوی درباره نارضایتی مسئولان و مردم شهرستان های تازه تاسیس خراسان رضوی پیرامون این مساله که تبدیل منطقه آنها از بخش به شهرستان صرفا در قالب تعویض یک عنوان و تابلو  بوده است، به قدس آنلاین گفت:  ما نیز این موضوع را قبول داریم و آن را به وزارت کشور و سازمان امور اداری استخدامی و همچنین سازمان برنامه و بودجه  منعکس کرده ایم.

وی افزود: در مکاتبه ای که داشته ایم عنوان کرده ایم زمانی که قصد دارید شهرستانی را تاسیس کنید بهتر است قبل از آن ردیف اعتباری جدید برای این شهرستان در نظر بگیرید تا تجهیزات ، امکانات و زیرساخت های اولیه شهرستان شدن برای آن منطقه فراهم شود و سپس ارتقا پیدا کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی ادامه داد: تبدیل یک بخش به شهرستان باعث ایجاد فرمانداری و بخشداری های جدیدی می شود که هنگام ایجاد و راه اندازی و استقرار نیروی انسانی در آنها اگر امکانات و اعتبارات لازم فراهم نباشد باعث بروز مشکلات زیادی می شود.

*تقسیمات جغرافیایی و تخصیص اعتبارات

وی با بیان اینکه ریشه این مساله  در این است که تقسیمات جغرافیایی و تخصیص اعتبارات در دو سازمان مجزا انجام می شود، افزود:  از سازمان برنامه و بودجه پیگیر این هستیم که یک ردیف اعتباری را برای شهرستان های جدید تاسیس در نظر بگیرند. از طرفی طبق قانون بودجه،  خرید و احداث ساختمان های اداری جدید به جز در شهرستان های تازه تاسیس ممنوع است که در شهرستان های تازه تاسیس نیز این موضوع نیاز به اعتبار دارد که طبق قانون بودجه باید از محل فروش ساختمان های اداری همان شهرستان تامین شود این در حالی است که شهرستان های جدید التاسیس در موضوع ساختمان های اداری فقیر هستند و ساختمان مازادی  ندارند که از محل فروش آنها ساختمان فرمانداری و بخشداری  احداث شود.

موسوی ادامه داد:  آنچه در حال حاضر قادر به انجام آن بوده ایم این است که همان  ساختمان بخشداری قبلی را با اندکی تغییر و توسعه به فرمانداری تغییر دهیم . همچنین در این شهرستان ها می توان مجتمع اداری ایجاد کرد که در بودجه ۱۴۰۰برای آنها اعتباری خوبی در نظر گرفته شده است که به این شهرستان ها توصیه کرده ایم از این فرصت استفاده نمایند.

*برگزاری انتخابات

وی با اشاره به اینکه برای برگزاری انتخابات در شهرستان های تازه تاسیس استان با مشکلات زیادی مواجه بوده و هستیم که سعی خواهیم کرد  با استفاده از ظرفیت های شهرستان های مجاور این مسائل را برطرف نماییم ، تصریح کرد:  برای موضوع تامین نیروی انسانی این شهرستان ها برای اجرای فعالیت های اداری نیز طبق آنچه وزارت کشور به ما ابلاغ کرده است   تا پایان قانون ششم توسعه ، به طور میانگین سالانه باید ۵درصد نیروی انسانی در ساختار کاهش پیدا کند با توجه به این موضوع و از طرفی نیروی انسانی مورد نیاز در شهرستان های جدید التاسیس،  زمانی که مجوز تاسیس یک شهرستان صادر می شود از وزارت خانه های ذی ربط این تعهد دریافت می شود که از محل پست های بلاتصدی سایر شهرستان ها که اولویت با شهرستان مادر  است  و در صورت تامین اعتبار لازم و از طریق استخدام،   پست های شهرستان جدید را تعریف کنند.

*پست های بلاتصدی

وی افزود: از طرفی با توجه به اینکه برخی اداره ها و سازمان های  مختلف در شهرستان های تازه تاسیس هنوز مستقر نشده اند و اینکه ساختارهای سازمان ها با یکدیگر متفاوت است آمار جامعی از تعداد پست های خالی  در این شهرستان ها وجود ندارد مثلا در وزارت کشور ساختار یک فرمانداری به طور متوسط بین ۱۹تا ۲۲پست دارد که برای فرمانداری های این شهرستان ها از محل شهرستان های مجاور و ستاد ، پست های این فرمانداری ها را تامین کرده ایم که سایر دستگاه ها نیز باید در تامین نیروی انسانی خود برای این شهرستان ها همین رویه را تا زمان تامین اعتبار و استخدام نیروی جدید در نظر بگیرند.   

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.