مدیر مدرسه علمیه جاسک با اشاره به این که مدرسه از حداقل امکانات استاندارد هم برخوردار نیست، گفت: با توجه به گرمای شدید شهرستان، مکان استقرار طلاب فاقد سیستم سرمایشی است.

مشکلات زیربنایی حوزه علمیه جاسک / هیچ امکاناتی برای طلاب وجود ندارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حجت الاسلام موسی شمس الدینی مدیر مدرسه علمیه مولود کعبه جاسک، اظهار داشت:  ٣١ داوطلب در مدرسه علمیه جاسک ثبت نام کردند که بعد از گزینش و بررسی های لازم ١٩ نفر برای سال جدید تحصیلی پذیرش شدند.

وی با اشاره به اینکه فاز دوم مدرسه علمیه جاسک هنوز تکمیل نشده است، ابراز کرد:  در حال حاضر ما بدون سیستم(رایانه) ثبت آموزشی کار می کنیم که بسیار سخت است.

مدیر مدرسه علمیه جاسک با اشاره به این که مدرسه از حداقل امکانات استاندارد هم برخوردار نیست، ادامه داد: با توجه به گرمای شهرستان، مکان استقرار طلاب فاقد سیستم سرمایشی است و امکانات رفاهی هم برای طلاب وجود ندارد.

وی اضافه کرد: اساتید مدرسه در منازل استیجاری ساکن هستند.

شمس الدینی اظهار کرد: از کمبود امکانات زیربنایی  مدرسه علمیه مولود کعبه شهرستان جاسک می توان به عدم وجود کتابخانه، آشپزخانه، سالن اجتماعات و ... اشاره کرد. امیدواریم مشکلات مدرسه به زودی حل شود، زیرا طلاب در شرایط بسیار سختی در حال تحصیل هستند.

منبع: خبرگزاری حوزه

انتهای پیام/

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

00:00
03:28
Download

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha