۱۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۹
کد خبر: ۷۶۶۹۸۱

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی گفت: درحال حاضر جمهوری اسلامی ایران در زمینه تولید واکسن جزو ۶ کشور برتر دنیا بوده و براساس برنامه ریزی صورت گرفته از مهرماه به تولید حجم قابل توجهی از واکسن در کشور خواهیم رسید.

ایران در زمینه تولید واکسن جزو ۶ کشور برتر دنیا است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی گفت: درحال حاضر جمهوری اسلامی ایران در زمینه تولید واکسن جزو شش کشور برتر دنیا بوده و براساس برنامه ریزی صورت گرفته از مهرماه به حجم قابل توجهی از تولید واکسن در کشور خواهیم رسید.

حسینعلی شهریاری با اشاره به اقدامات صورت گرفته در مقابله و مبارزه با کرونا، افزود: تغسیل، تکفین و تدفین متوفیان ناشی از کرونا توسط طلبه ها، بسیجیان و نیروهای جهادی شیعه و سنی با حفظ شان و منزلت آنان انجام شده که زحمات و تلاش های این عزیزان قابل تقدیر است.

منبع: فارس

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:30
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha