سریال امنیتی جاسوسی «سرجوخه» ساخته جدید احمد معظمی که طبق اعلام شبکه سه قرار بود از سه شنبه، ۲۷ مهرماه روی آنتن برود، فعلا پخش نمی‌شود. در همین زمینه تهیه کننده توضیح داد که «رایزنی ها برای حل مشکل «سرجوخه» ادامه دارد.»

چرا پخش سریال جاسوسی تلویزیون به تعویق افتاد؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، ابوالفضل صفری ـ تهیه‌کننده سریال «سرجوخه» گفت: در حال رایزنی با تلویزیون هستیم تا مسائلی که منجر به این تصمیم شده را برطرف کنیم با این حال هنوز نمی‌توان زمان پخش مشخصی را برای این مجموع تلویزیونی اعلام کرد.
وی اظهار کرد: گروه سازنده در تلاش است تا با رفع ایرادات وارده و البته رایزنی با مسوولان سازمان، قسمت‌های اولیه را با شرایط استاندارد آماده پخش کند.

صفری گفت: سعی ما این است تا سریال «سرجوخه» را به گونه‌ای روی آنتن بفرستیم که به روند داستان لطمه‌ای وارد نشود و در عین حال نظر مسوولان سازمان هم تأمین شود؛ طبیعی است که این روند باعث می‌شود پخش سریال مدتی به تعویق بیفتد.

 سریال جدید «سرجوخه» بر اساس متنی از حسین امیرجهانی برای پخش در ۳۰ قسمت ۴۵ دقیقه ای آماده می‌شود.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:15
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

00:00
03:35
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha