به گزارش قدس آنلاین، مهر به نقل از مدیسن نت نوشت: میزان بالای نمک در غذا یکی از عوامل اصلی فشار خون بالا و خطرات مربوط به آن برای بیماریهای قلبی و کلیوی و مرگ است. سازمان بهداشت جهانی حداکثر مصرف ۲۰۰۰ میلی گرم نمک در روز را توصیه میکند، اما متوسط مصرف جهانی نمک در سال ۲۰۱۰ حدود دو برابر بیشتر بود.
پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
گزارش جدید سازمان بهداشت جهانی؛
چین و آمریکا دارای شورترین غذاهای فرآوری شده در جهان
دو کشور جهان با بالاترین میزان نمک در گوشت فرآوری شده و محصولات ماهی در میان پنج کشور موردمطالعه قرار گرفته، ظاهر شدند.
نظر شما