ششمین همایش ملی زعفران طی آیینی به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد آغاز به کار کرد.

همایش ملی زعفران در گناباد آغاز به کار کرد

به گزارش قدس آنلاین، رییس مجتمع آموزش عالی گناباد و مسوول برگزاری ششمین همایش ملی زعفران در مراسم آغاز به کار این همایش گفت: این همایش در محورهای فناوری های تولید و پس از برداشت زعفران، مصارف و کاربردها و بازاریابی و اکوتوریسم زعفران برگزار می شود.

دکتر سید مصطفی موسوی زاده افزود:فناوری‎های تولید زعفران شامل ژنتیک، اصلاح نباتات، بیوتکنولوژی، اکولوژی، فیزیولوژی و بیولوژی زعفران، فناوری­های کاشت، داشت و برداشت، مدیریت آفات، بیماری­ها و علف­های هرز، مدیریت مصرف منابع و بهره­ وری تولید، مکانیزاسیون تولید، تنوع گونه ه­ا و ذخایر ژنتیک و فناوری‎های پس از برداشت زعفران در زیربخشهای فرآوری و بسته­ بندی، فیتوشیمی، شناسایی، استخراج و خالص ­سازی مواد موثره، آنالیز، کنترل کیفیت و استانداردها و نوآوری و تولید محصولات دانش بنیان تقسیم بندی می شود.

وی ادامه داد: مصارف غذایی، مصارف دارویی، فارماکولوژی، کاربردهای آرایشی، بهداشتی و صنعتی، اقتصاد دانش بنیان و تجاری سازی، کارآفرینی و اشتغال، برندسازی و بازاریابی، صادرات و تجارت جهانی زعفران، فرهنگ و دانش بومی، یافته ­های باستان شناسی، اگروتوریسم و نقش زعفران در توسعه پایدار روستایی دیگر محورهای همایش ملی زعفران است.

او اضافه کرد: ۱۷۰ مقاله در قالب محورهای همایش ملی زعفران از صاحبنظران، دست اندرکاران و پژوهشگران سراسر کشور به دبیرخانه ششمین همایش ملی زعفران ارسال شد که ۸۵ عنوان مقاله برای طرح در مدت ۲ روز برگزاری این همایش پذیرفته شد.

 رییس مجتمع آموزش عالی گناباد برگزاری میزگردهای تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه‌های تخصصی را از جمله سایر برنامه‌هایی این همایش ملی ذکر کردو گفت: در این همایش مسوولان و صاحبنظرانی در سطوح مختلف ملی و استانی و از جمله معاون وزیر و تعدادی از مدیران تابعه وزارت جهاد کشاورزی، اعضای شورای ملی زعفران، اساتید برتر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی استانهای مختلف در حوزه زعفران و اساتید برتر حوزه اقتصاد کشور شرکت دارند و در مدت برگزاری همایش و یا میزگردهای تخصصی و کارگاههای آموزشی تابعه آن سخنرانی می کنند.

ششمین همایش ملی زعفران ۲۶ و ۲۷ آبان ماه به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار می شود.

انتهای پیام

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.